Jom Nyanyi ABC Song


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

.dulu ibu ada tulis entri pasal berkembangan percakapan mifzal. nak baca klik sini

mmg perkembangan mifzal agak lambat la dari segi percakapan..berbanding sepupu2 nya yang sebaya..itu mmg ibu akui..tp alhamdulillah..dari sehari ke sehari ada peningkatan dan perkembangan yang membuatkan ibu merasa bangga dengan mifzal…sekarang ni makin banyak perkataan yang dia dah buleh sebut..alhamdulillah..ibu syukur sgt..sgt2 bersyukur.

budak2, mesti suka nga lagu ABC kan..mifzal pun cam tu lah, jom kita dengar mifzal nyanyi lagu ABC, walaupun sebutannya masih lintang pukang..tp yg ibu perhati..ada beberapa huruf yg dia dah kenal dan sekarang ni..kegemaran mifzal selain katun mickey mousenya adalah dgr lagu ABC ni..balik dari umah pengasuh..kalau x sempat tgk mickey mouse..terus ajak ibu pasang pc sambil ckp abici (ABC)…ok la..jom kita layan gambar2 n video ni..

:: mifzal dengan kusyuknya ::

:: siap nyanyi sekali ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed : jom..haha..shasha lg petah..mesti dah hafal semua huruf kan..

    zura : ha ah..mmg sgt seronok dgr dia cakp. akil dah petah cakap..mesti suka lg yg ld advanced

    diraumiwalid : bukan cd..sy download dr youtube jer..

    nome : hehe..menyanyi, menari mmg kesukaan dia.

  2. nome berkata:

    tu dia! mifzal dah terer menyanyi…dasat tol!

  3. diraumiwalid berkata:

    tu cd abc ke macam best je

  4. fazilzura berkata:

    heheh cute jek kan … sonok bile time memula budk2 nk pandai ckp … lawak jek ..

    ** akil x yah ler, dia dh maleh nak nyanyi ABC … now dok nyanyi lagu2 evegreen.. ayah dia beli CD psng dlm kete.. lagu2 UK's, SPRING… Kompilasi rock dulu2…

  5. mamashasha berkata:

    jom nyanyi….cute nya……..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge