Dimanakah Semangat & Keazamanku?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini gayanya…

Ibu ni kan..dr dulu sampai skang suka sgt menanguh2kan keje..dah last2 minute br gelabah…macam kes meet ke-3…gelabah gila ibu menyiapkan 2 assignment yg ibu br tau kena hantar ms minggu tu..mujur dpt disiapkan w/pn kualiti assignment itu x dpt dipastikan ok @ tidak..hope ok lah..

Minggu depan adalah meet ke-4…kena hantar / buat 6 assignment..3 dah hampir siap..3 lg x de tanda2 nk buat lg..mood belajar mmg tengah weng..weng skang ni..bukan mood belajar saja tp mood keje pun sama..hehe..hope ibu dpt siapkan semua assignment yg wajib dihantar..risau jgk dgn result mid-term pd meet lepas..kalau ikut hati..mcm boleh n x boleh buat..kalau realiti x tau la..bape lecturer nk bg markah kan..

Apa2 pn hari sabtu ni..nak x nak kena gak gi library cr bahan utk assignment..MESTI!!!..awat lah ibu malas benar nak jejak kaki ke library ni..alegic kot..hehe..hah!! Merapu je!!..benti dulu la menaip…

– Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey –

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge