Bagus Anak Ibu!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hari sabtu lepas, ibu n family ke GIANT Teluk Intan… selalunya kalau nak gi GIANT..kat Tambun Ipoh yg selalu menjadi pilihan..tp bila 1st time dah pegi GIANT Teluk Intan…terus suka ke sana..Mifzal pun suka sbb sana ada ‘Donald’ means McDonald…tp x de la istimewa mana pun GIANT tuh…tempat menghabiskan duit je..hehe..

masa membeli-belah di GIANT tu..ibu perasan Mifzal ada amik 1 buku kecik. dulu pernah gak ibu beli yg A,B,C tuh..ibu biarkan je Mifzal amik buku tu sbb tau mifzal mmg suka dengan buku…dek kerana ibu sibuk nga brg2 lain..ibu x de la kisahkan buku apa yg mifzal pegang..ms nak bayar baru perasan…oo..rupanya mifzal amik buku pasal ‘Anak Soleh’..buku berkisar ttg belajar solat & doa…bagusnya anak ibu…jadi anak yang soleh tau…sayang kamu!!

buku anak soleh

:: kusyuk pegang buku..x kisah pun ibu nak amik gambar ::

ibu nak upload video mifzal tp x leh nak transfer ke PC ni sbb x PC nih x de bluetooth..cable lak lupa nak bawak….nak upload guna handphone…huhu bercinta ya..menunggu naik jemu plak..sbb line kat sini x de 3G..mencik tau!!

layan gambar je la…

:: rindu saat mifzal tika bayi ::

mifzal arsyad

:: lagi rindu saat tika ini ::

ps : kan best dpt berkepit nga anak 24 jam….huhu!! Mifzal Arsyad…telatah adik buat ibu makin rindu…sayang kamu ketat2!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge