Demam Piala Dunia 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


huh….nak citer topik ni la yg paling ibu x suka…honestly eh…ibu mmg x minat sukan…apa2 sukan pun…x tau la napa…dulu masa sekolah ibu aktif gak suka ni…terutamanya sukan hoki, bola baling..bola tampar…yg x pernah ibu main cuma bola jaring je…tp after dah meningkat dewasa..hehe..mmg lsgs x minat…kalau abah mifzal tgk tv pasal sukan..kan..terus suh alih…malas ah nak layan tgk…

tp sejak 2-3 menjak ni…demam piala dunia telah melanda…..oppssss..bukan ibu yg kena demam tuh ya…tp si budak tecik mifzal nga abahnya…huh..boring ibu…balik umah jer…x dak isu lain selain bola…bola…bola…

alkisahnya…budak kecik ibu tula…skang ni kegemaran citer kartun dia…adalah “Bola Kampung”…balik umah je terus tunjuk tv suh pasang dvd bola kampung…siap men bola sekali tuh…marah kalau ibu x layan..yg geramnya..ibu kena jadi tiang gol plak tuh…huhu..anak ibu..anak ibu…kena la layan…kalau x ada yg meraung…huhu…lagu citer bola kampung mmg dia minat la..siap ikut nyanyi lagi..tp yg dia leh ikut cuma hujung2 je la…hehe…


:: lagu favorite mifzal Arsyad ::

:: gambar lama nih..gmbr terkini x sempat nak amik ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    izan — haha..tu la x minat kan bola..siap menyampah lg…org lelaki ni mmg x sah kalu x minat bola..boring je kan..

  2. Izan Ishak berkata:

    samalah ngan izan juga. tak suka sukan.
    anak2 pulak ngan hubby mmg sama kegemaran sukannya…bola,bola…dan bola…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge