Budak Tecik Yang Keboringan!!


Assalamualaikum wbt..semua kengkawan yg rajin menerjah blog ibu yg x seberapa ni..(hehe..skema lak ayat nih..)

rsnya kebelakangan ni..entri ibu byk yg x bergambar..x dak gmbr ni pun boring jgk kan..sbnrnya..ibu yg malas nak bergambar n amik gmbr..kamera wat pekasam aja la..huhu..

td sat..ibu duk belek gmbr n video mifzal hak yg lama2..terjumpa lak video2 nih..rs lum upload lg..ni video mungkin yg 2-3 minggu lepas kot..ibu pun x ingat dah..

ok la..jom layan..budak tecik yg keboringan ni..nak main x dak kawan..ibu kurung..ekeke…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. kakngah berkata:

    bagi ruang kat mifzal.. dia tgh nk explore dunia dia tu.. pd kita dia nampak cam boring jek kan..

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    mas–>huhu..mmg nak tambah..tp tunggu saat yg sesuai..

    alyyani–>uhuk..wajib eh..tunggu ek..akan sampai masanya jgk jika ada rezeki..ainey pun tinggi anak pompuan..yg comel cam nia tuh..

    mamashasha–>hehe..tu la..kita senasibkan..bukan x nak tmbah..tunggu masa..tu la..sama la..kalau kat umah..mifzal pun ada ibu n abahnya jer..kalau nak ramai kena gi umah pengasuh atau balik kg wannya la..

  3. mamashasha berkata:

    waaa siannye kat budak tecik yg bambam tu…takde kawan mcm tulah….zura,ryn & ainey kiter serupe…tapi mcm shasha lagi la…kat umah takde sape selain mama & papa die je….nenek,wan & atok kat kg….

  4. alyyani berkata:

    bukan harus dah. wajib la korg tambah production 😀 takpe2, focus kat mifzal dulu. pandai dia bawak diri ye. mmg lama tak tgk gmbr mifzal, sekali ibu dia upload videa. best la layan 😀

  5. MAS berkata:

    ainey..tmbah sorang lagi..tgk anas ade adik teman naik main..tp slalu jer nyakat adik dia..

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    suhida–> ihik..nanti la..lum masanya lg..

  7. suhida berkata:

    ainey,cpt tmbh lagi sorg~

  8. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    fazilzura–> tu la..nak kena kasi teman ni..

    ryn–> hehe..tu la gaya nya kalau anak br sorang..bunga tu ipar aku nyer..hehe..nnt tumbuh balik la.

  9. Ryn berkata:

    gitu laa kan kalo ank sorang…harus laa ank main sorang2 mcm ank aku jugak…

    abis ler pokok bunga ko tu ainey, hbs di carik2 nya…hahahahaha…

  10. fazilzura berkata:

    akil pun main sorg2.. siannnn idorg ni kan …
    sure diorg nk mintk teman dr ibu masing2

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge