No Image

Jarang Update?

21 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Sbenarnya..waktu ni..ibu x tau nak update apa..maksud ibu kisah personal life la..bukan x de citer yg nk dishare tp mood x de..akhir2 update psl Jawatan Kosong je kan..kalu korang perasaan

Oh..Apa Dah Jadi?

7 Mac 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19

Hari Kedua

30 Januari 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera mata masih mengantuk…semalam kelas berakhir kul 11.00 mlm…dan hari ini kelas start kul 8.00 pg sehingga la 6.30 ptg…smlmm 2 subjek..hr ni 3 subjek direct…hope

Bermulanya Kehidupan Sebagai Pelajar

29 Januari 2011 Ibu Mifzal 4

  Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ni hari ahad….ibu di IPB, Cheras untuk mengikut kelas bagi pertemuan pertama semester jan 2011/2012 ini…kelas ibu start kul 2.30 ptg nnt..so sempat

Semangat Berkobar-kobar!!

18 Januari 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya..semangat mmg tengah berkobar2 ni..cuma x tau bertahan lama mana je..tp harap sangat dapat bertahan hingga akhirnya..ibu mmg sgt2 bersemangat nak futher study ni.. haha..jgn

gambar topi graduasi

Sambung Belajar? Ibu Dalam Dilema!

12 Januari 2009 Ibu Mifzal 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.  meningkat. Bila lagi kalau bukan sekarang ini ibu sambung belajar kan?. Ya lah, ibu pun teringin juga nak mengenggam segulung ijazah yang sepatutnya dulu lagi