Final Exam!!

8 May 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini

Oh..Apa Dah Jadi?

7 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…apa dah jadi…sepatutnya malam2 ibu ada agenda ibu sendiri..iaitu study n buat assignment…dah siap buat jadual dah…lagi 2 minggu untuk tutorial ke-3 pada 18 -19

Hari Kedua

30 January 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera mata masih mengantuk…semalam kelas berakhir kul 11.00 mlm…dan hari ini kelas start kul 8.00 pg sehingga la 6.30 ptg…smlmm 2 subjek..hr ni 3 subjek direct…hope

Bermulanya Kehidupan Sebagai Pelajar

29 January 2011 Ibu Mifzal 4

  Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hari ni hari ahad….ibu di IPB, Cheras untuk mengikut kelas bagi pertemuan pertama semester jan 2011/2012 ini…kelas ibu start kul 2.30 ptg nnt..so sempat

Semangat Berkobar-kobar!!

18 January 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya..semangat mmg tengah berkobar2 ni..cuma x tau bertahan lama mana je..tp harap sangat dapat bertahan hingga akhirnya..ibu mmg sgt2 bersemangat nak futher study ni.. haha..jgn

Alhamdulillah..

30 December 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera perasaan ibu sekarang berbelah bahagi…gembira ada, risau ada, gementar ada, seronok pun ada… setelah hampir 6 tahun meninggalkan zaman belajar yang banyak sangat suka dukanya..akhirnya

Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh

24 October 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg

Bersiaran Dari IPIP, Ipoh

10 October 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmm…hari ni hari ahad..seperti biasa..dah menjadi rutin pada hari ahad, setipa minggu ke 2 & ke 4 semester…ibu akan menemani abah ke IPIP, Ipoh…abah ada

gambar topi graduasi

Sambung Belajar? Ibu Dalam Dilema!

12 January 2009 Ibu Mifzal 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.  meningkat. Bila lagi kalau bukan sekarang ini ibu sambung belajar kan?. Ya lah, ibu pun teringin juga nak mengenggam segulung ijazah yang sepatutnya dulu lagi