Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Baru Nak Hantar, Sempat Ke Tak Ni?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu ni kan..mmg suka tau buat keje last2 minit..huhu..ni baru nak hantar permohonan pinjaman boleh ubah tu..tp bukan ke JPA lg..tapi baru nak hantar ke ketua jabatan..dah la kena hantar ke ibu pejabat..tarikh tutup pencalonan oleh ketua jabatan ialah 28 Oktober 2011..aduhai..hope sempat la ya..

sebenarnya dari awal lg ibu menghadapi masalah untuk mengisi borang pinjaman tu secara online..masalah teknikal..memula isi x dapat nama jabatan dalam list, pastu x dapat nak kemas kini maklumat pasangan n waris, ada plak kesilapan kecil ketika mengisi borang..banyak kali gak la ibu terpaksa menelefon bahagian teknikal website jpa tuh..siap derang tolong isi lg..huhu..x tau napa n apa masalahnya..n ibu rasa bukan ibu je kot yg menghadapi masalah tersebut..ada kawan ibu pun hadapi kesukaran yang sama.

bila dah settled isi borang online, ibu amik masa yg agak lama utk request pada pihak UUM mengenai maklumat pengajian, jumlah yuran n sebagainya…itu mmg salah ibu la..bukan apa..sibuk plak kebelakangan ni..n maklumat pengajian tu plak..ibu dah dapat dah minggu ni..tu yg baru terhegeh2 menaip surat utk ketua jabatan plak..mintak pengesahan n maklumat laporan penilaian prestasi..aduss..kira banyak step lg ni..sempat ke x derang nak uruskan ni..huhu..sorry..ibu yg lmbt hantar..

hopefully..ada rezeki ibu..jenuh gak kalu x dpt pinjaman utk study ni..yuran 1 sem dekat RM2000..mana nak cekau duit..dah dua sem dah guna duit tabung ni..sampai licin dah..huhu..untuk sem depan x tau nak cari mana dah..huhu 🙁 nak harap duit dari blogging, sgt la ciput..huhu..sampai hati innty x luluskan application ibu..uhuk.

ps : okaylah..kawan2 doakan ya..mana tau dgn berkat kawan2 dipermudahkan pengajian ibu kali ni..hmm..x sabarnya nak grad.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...

3 Responses

  1. juanita berkata:

    Mudah2 dipermudahkan yer

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge