No Image

Takwin Penggal Persekolahan Sesi 2012

12 October 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu just nak share jadual persekolahan sesi 2012.. nak download KLIK SINI

Pinjaman Pelajaran JPA (Pinjaman Boleh Ubah) 2011/2012

15 September 2011 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera PERHATIAN!!! kepada kakitangan awam sokongan yang sedang melanjutkan pelajaran di universiti-universiti dalam negara yg diiktiraf pada peringkat diploma / ijazah pertama dan ingin memohon pinjaman

Ok..Dah Siap!!

15 September 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..berjaya jugak ibu menyiapkan assignment dan kuiz yg akan dihantar pada hari esok dan lusa.. Biasalah..bila dah last minutes buat mmg kelam kabut..huhu..padan muka..kualiti? Belakang

No Image

Jadual Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) 2011

8 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera mungkin dah ramai yg tahu jadual peperiksaan PMR tahun ni..x kisahlah..sbb ibu nak share jugak..hehe kalau nak download pun boleh..KLIK SINI ya 🙂

No Image

Jadual Peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2011

7 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera rentetan entri sebelum ni..ibu nak share jadual peperiksaan SPM utk tahun 2011 yg akan diadakan pada bulan November nnt…sure calon2 yg nak amik SPM tahun

Jadual Peperiksaan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) 2011

7 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera tgh ada mood nak buat entry pasal periksa ni..hehe..so ibu nak share jadual periksa UPSR 2011…x lama lagi adik2 darjah 6 akan menghadai peperiksaan Ujian

Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next

Jadual Tentatif Pengeluaran Pembiayaan Pendidikan PTPTN

5 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sejak dua menjak ni selalu nampak carian keyword tarikh pembayaran PTPTN kepada pelajar IPTA/Politeknik…ibu paham..sbb minggu depan pun semester baru akan bermula kan…so duit sudah

No Image

Kesiannya Pelajar Cemerlang Tak Dapat Masuk IPTA

24 August 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera baca kisah Amirah Farveen Basheer Ahamad, buat hati ibu jadi kesian..sapa yg x kecewa bila dapat result yg cemerlang dlm SPM tapi x ditawarkan tempat di

PTPTN Bagi Wang Pendahuluan RM1500 Masuk Ke IPT

11 August 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera PUTRAJAYA: Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) memperuntukkan RM53.4 juta sebagai wang pendahuluan pembiayaan kepada 35,664 pelajar yang akan memasuki institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 August 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu