No Image

Susah Hati Kah?

17 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Susah hatikah ibu? YA!!! Rasa sangat susah hati sekarang…kenapa? Hujung minggu ni kelas pertama bagi Semester Julai 2011/2012 akan bermula…bermacam2 perasan tgh berperang sekarang ini,

Lega Dah Bayar Yuran UUM

16 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya…mmg sgt lega bila dah bayar yuran….seminggu lagi nak start semester 2 ni..n ibu dah bayar yuran ni awal bulan Julai lg..kemain semangat…huhu bukan apa

Bila Exam Dah Habis?

17 Mei 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu sebenarnya mmg malas nak update blog kebelakang..antara sbbnya..PC ibu rosak..even leh update guna BB je tp x syok sbb ibu x leh nak edit

Cepatnya Masa Berlalu!

14 Mei 2011 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sedar x sedar dah nak berakhir exam week untuk semester ini..rsnya baru je start exam hari tu..hari dah 4 papers dah..tinggal 1 paper je lagi

Final Exam!!

8 Mei 2011 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin

Alhamdulillah..

30 Disember 2010 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera perasaan ibu sekarang berbelah bahagi…gembira ada, risau ada, gementar ada, seronok pun ada… setelah hampir 6 tahun meninggalkan zaman belajar yang banyak sangat suka dukanya..akhirnya

Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh

24 Oktober 2010 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg

Bersiaran Dari IPIP, Ipoh

10 Oktober 2010 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmm…hari ni hari ahad..seperti biasa..dah menjadi rutin pada hari ahad, setipa minggu ke 2 & ke 4 semester…ibu akan menemani abah ke IPIP, Ipoh…abah ada

gambar topi graduasi

Sambung Belajar? Ibu Dalam Dilema!

12 Januari 2009 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.  meningkat. Bila lagi kalau bukan sekarang ini ibu sambung belajar kan?. Ya lah, ibu pun teringin juga nak mengenggam segulung ijazah yang sepatutnya dulu lagi