Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Pinjaman Boleh Ubah (PBU) JPA Sesi 2012 / 2013

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kepada kakitangan awam kumpulan pelaksana yang sedang melanjutkan pelajaran di universiti-universiti dalam negara yg diiktiraf pada peringkat diploma / ijazah pertama dan ingin memohon Pinjaman Boleh Ubah (PBU) JPA bagi sesi 2012/2013.

Untuk makluman,

pinjaman boleh ubah jpa

Permohonan secara online dibuka bermula 14 September 2012 – 12 Oktober 2012.

Tarik tutup pencalonan oleh Ketua Jabatan / Ketua Perkhidmatan adalah pada 25 Oktober 2012

Kepada yang berminat untuk memohon, boleh melayari laman sesawang  eSila

Permohonan secara online di SINI

Surat edaran KLIK SINI

ps : ibu nak mencuba nasib lagi tahun ni..hopefully dapat lah..tak daya dah nak bayar yuran UUM yang mahal ni..

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...

16 Responses

  1. Eizil berkata:

    Ada rupanya pinjaman boleh ubah macam ni ya, semoga ibu berjaya mendapatkan pbu ni dan berjaya mendapat keputusan yang baik untuk pelepasan.
    Jom baca entri di blog Eizil : Perancangan dan impian yang ingin dicapaiMy Profile

  2. Hafizul berkata:

    nak isi ni kena ada slip gaji tak??kalau sy tak ada slip gaji boleh isi jugak ke menda ni??hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Wordless Wednesday #26 – Secret Recipe [at] JertehMy Profile

  3. Cikgu Hairul berkata:

    Peluang baik nih. Sapa tak ambik rugi. Cuma kena stadi lebih sikit utk dapat first class.
    Jom baca entri di blog Cikgu Hairul : Suka duka bersama P1My Profile

  4. beckhr00y berkata:

    boleh kurangkan beban pinjaman ni
    Jom baca entri di blog beckhr00y : Keputusan Perlawanan Dua Kelab JutawanMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge