Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sambil Berpameran Sambil Buka Buku


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

2 hari hujung minggu ni..Sabtu dan Ahad, ibu kena bekerja di Karnival Sambutan Hari Belia 2012 Peringkat Negeri Perak. Tahulah kan perasaan kena bekerja hati cuti ni kan…mmg tension lah…huhu…x suka..x suka…tapi bila dah jadi “Saya yang menurut perintah” kena la ikut perintah kan…

Karnival ini bukan dianjurkan oleh pihak jabatan ibu bekerja tp pihak jabatan dijemput untuk menyertai pameran sempena sambutan Hari Belia 2012 Negeri Perak yanv diadakan di Universiti Pendidikan Sultan Idris, Tanjong Malim selama 3 hari bermula hari Jumaat lepas hingga hari ini (Ahad).

Yang membuatkan ibu bertambah tension kerana, minggu depan ini (16-21 Mei 2012), ibu ada peperiksaan akhir semester. Satu buku pun x sempat baca lagi…huhu..kononnya di karnival ni ibu ingat nak gak belek buku…bawak je buku tapi taulah..bila ada katnival ni suasana sgt bingit dgn lagu2 yang dipasang n orang ramai…mana sesuai nak study…so kira setakat bukak buku boleh lah..huhu..buat syarat..hikhik..

image

ps : good luck untuk diri sendiri…tapi baca buku tak!! Macam mana ni????

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. bardboo berkata:

    takpe bukak je..insyaAllah ada la yang melekat sikit2 nanti tu.. =)
    Jom baca entri di blog bardboo : Perancangan Kerjaya Sebelum Dan Selepas BersaraMy Profile

  2. eiela berkata:

    kalau tempat bising nak membaca memang tak dpt la kak, nasib-nasib kang lagu tuh yang masuk dalam kepala bukan apa yang kita baca.
    Jom baca entri di blog eiela : Gelang Tangan Untuk IbuMy Profile

  3. Hafizul berkata:

    Emm ambil berkat bawa buku tak apa doh..walaupun tak membacanya. Hahaha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Anak Anugerah Terindah Dalam Pondok KecilMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge