mifzal dah 10 bulan

Happy 10 Months Old

29 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Happy 10th Months Old To My Lovely Mifzal. Semalam cukup umur Mifzal 10 bulan, 28 Disember 2008. Dah makin besar anak ibu ini. Makin besar,

 442 jumlah dibaca

makan di pizza hut ipoh

Semalam Di Ipoh

28 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Semalam kami sekeluarga ke Ipoh, atas urusan temankan Abah Mifzal ambil module PJJ di Open University Malaysia, Ipoh. Dah alang-alang ada  dekat Ipoh, kami pun

 556 jumlah dibaca

terperangkap di dalam kereta

Kisah Mifzal

26 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ibu nak bercerita mengenai kisah petang semalam. Dalam jam 6.30 petang, ibu ada ajak Abah Mifzal ke kedai 2 ringgit kat Pekan Bidor sebab ibu

 555 jumlah dibaca

Menu Semalam

24 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

Ceh! Menu semalam, macam ibu masak sahaja. Hehe. Walhal, semalam ibu bercuti daripada memasak. Huhu, kemalasan dan keletihan telah melanda.  Lagi pun semalam ada pasar malam belakang rumah ibu. Mula-mula,

 712 jumlah dibaca

baby dalam troli

Semalam Ronggeng Lagi Di Tesco

19 Disember 2008 Ibu Mifzal 3

Senyum lebar ibu semalam, ya lah gaji dan bonus dah masuk. Kira musim kemarau dah lepas lah. Masuk musim banjir pula. Hehe, macam lah banyak sangat ibu dapat bonus tapi

 1,028 jumlah dibaca

Hari ini & Cuti

18 Disember 2008 Ibu Mifzal 7

“Hip, hip, hoorreeey!!” Alhamdulillah, ibu rasa lega sangat hari ni, sebab kesibukan akhir tahun dah selesai. Tadi, dah settle kerja ibu buat stok taking. Dah siap check  dan siap buat

 1,321 jumlah dibaca,  6 dibaca hari ini

Mifzal & Microphone

16 Disember 2008 Ibu Mifzal 5

Petang semalam, Mifzal rajin duduk “mengemas-ngemas” kabinet TV ibu. Sambil buka dan tutup pintu kabinet itu, dia nampak pula microphone yang ibu simpan dalam kabinet TV itu. Huhu, apa lagi,

 479 jumlah dibaca