Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil


Oh! mood ibu untuk join contest mahupun giveaway kebelakangan ini bagai dipaksa-paksa. Mood ke laut sejak akhir-akhir ni. Bukan mood join contest atau giveaway saja, kadang-kadang mood nak berblog pun kena cari dulu. Mood busy bulan lepas masih terbawa-bawa lagi ditambah pula line internet yang kelajuannya macam siput memang membataskan ibu membuat aktiviti berblogging ini. Namun disebalik kekangan yang ada, ibu berminat pula untuk join giveyaway untuk semua yang dianjurkan oleh kawan blogger Pondok Kecil. Nama contestnya ialah Cadangan Penambahbaikan Blog Pondokkecil.Com. Masih ada kesempatan untuk sertai giveaway ini kerana tarikh tutupnya adalah pada 31 Disember 2012, 11.59 pm. Masih ada masa lagi.

Cadangan Penambahbaikan Blog

Sumber Gambar : Blog Pondok Kecil

Contest & Giveaway : Cadangan Penambahbaikan Blog Pondokkecil.Com

Tugas  utama adalah perlu klik butang G+, FB Like & Tweet di entri Iphone 5 Gadget Impian.

– Done 🙂

Tugas kedua pula memberi cadangan penambahbaikan blog Pondok Kecil.

– Hmm..ini tugas agak mencabar. Ibu paling tak gemar untuk komen atau kritik blog kawan-kawan ni. Blog sendiri pun tidak tentu okay. Tapi dek kerana dah syarat, kena la bagi cadangan juga kan. Okay pada pendapat ibu, blog Pondok Kecil secara keseluruhannya sangat okay sebagai blog yang agak baru juga berkecimpung dalam dunia blog ini. Komitmen pemunya blog, Bro Hafizul terhadap blognya cukup tinggi. Cuma, antara yang ibu nak komen adalah :-

BACA INI : “Daddies Cute B’coz of Me Contest”

1. Header – Bagi ibu, penggunaan font dalam header agak kurang menarik. Dan, mungkin boleh lebihkan kreativiti dalam mereka header blog. hehe komen header blog orang, blog ibu pun tak ada header.

2. Warna latar belakang yang berbeza di petak iklan (di sidebar & di bawah post) – Agak menggangu penglihatan ibu. Macam ibu, sukakan warna yang sama dengan latar belakang isi (content) entri.

Okay, cukup 2 cadangan sahaja, yang lain sudah okay.  Ia sekadar cadangan sahaja 😀

Giveaway untuk semua by pondok kecil dibawakan khas oleh blog-popular penaja bersama Jurugambar PerkahwinanCik TomiPhone 5 gadget impian dan direalisasikan dalam tahun 2012 tahunku yang kacak.”

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Hafizul berkata:

    terima kasih kerana sudi menyertai giveaway pondok kecil..hehe..selamat maju jaya…

  2. sara berkata:

    gud luck yer ibu mifzal 🙂
    Jom baca entri di blog sara : GAMBAR Akibat dibaham jerung besarMy Profile

  3. Dulu Lain Sekarang Lain berkata:

    Candangan yg baik tu. Mungkin kalau kawe join pon tulis mende yg sama gak. Lagipun bab komen blog org ni, adeh payah betul nak pikir. Tapi kalau komen pasal bola hmmm…. bersemangat ehhh…
    Jom baca entri di blog Dulu Lain Sekarang Lain : The Rock Shop: Hard Rock Café Is in KKMy Profile

  4. ohcikgu berkata:

    banyaknya contest sekarang ye. hehe..
    Jom baca entri di blog ohcikgu : Dapatkan smartphone baru dari Responsible Blogging Campaign 2013My Profile

  5. WRizuan berkata:

    semoga berjaya….:) cadangan yang agak baik juga tu 🙂
    Jom baca entri di blog WRizuan : Bila Berjanji dengan AnakMy Profile

  6. ajumohit berkata:

    good luck ibu!!! bolehlah join ni
    Jom baca entri di blog ajumohit : Alhamdulillah rezeki hari JumaatMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge