Buffered Earning Yang Kedua Untuk Bulan April


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
huhu..jenuh jgk menunggu ni..baru la dapat buffered earning yang kedua untuk bulan April ni..alhamdulillah..w/pun bulan ni x serancak bulan lepas kan..tp ok la tu untuk blogger yg biasa2 cam ibu ni..lain la blogger2 yg dah otai..mau berpuluh buffered earning yang derang dapat…hehe..x per..rezeki memasing kan..
3 hari ibu x online..n x update blog..mmg ibu perasan la..kurang sket viewers yg dtg jgk…ya la..blog x di update sapa nak dtg tgk kan..so kalau nak income lebih dr nuffnang..kena la rajin2 update blog…. 
:: alhamdulillah..boleh la..dr x dak langsung kan..sikit2 lama2 jad bukit..kan..kan.. ::


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ieda –> tq

    bed –> tq..nnt melekat la toyota tuh..ntah2 terus dpt toyota sebijik..hehe

    leily –> tq

  2. ?Leily|Ummi Alya Husna? berkata:

    beshnyer..
    btw, tahniah jugak!!!

  3. mamashasha berkata:

    TAHNIAH…nape la toyota vios ni tak melekat kat aku ye….

  4. Ieda Al-Habsyi berkata:

    yeahhh!!! congratzz 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge