Window Shopping Di Tesco


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hari sabtu lepas…ibu, abah & mifzal meronggeng di Tesco Kampar…x ada niat nak beli apa2 pun..sbb ongkos x dak..gaji pun minggu ni br masuk..huhu

sesambil tuh survey2 gak la..apa barang leh beli bila dpt gaji nnt kan..ibu ni dah lama berangan nak beli washing machine yg auto n bersaiz besar tuh..tp lum kesampaian lg..duit taraaaakk…uhuk..abah plak..ralit duk survey handphone br….oh..abah..jgn lupa survey hp ibu jgk ya…budak kecik ni plak..sibuk naik main lumba keta..cam pandai main..hehe

ok..kita layan gambar dulu..

:: tgh tunggu abah bersiap..layan kartun dulu ::

:: ibu amik gmbar oun buat x tau je ::

:: best kartun ni ibu ::

:: shibuk ah..ibu ni amik2 gambar adik ::

:: haha.. ::

:: seronok eh duk dlm troli tuh ::

:: troli kosong jek.. ::


:: ni plak..video mifzal men keta lumba..haha ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    alyanni –> ainey duk sungkai..tg. malim jauh lg..hehe..biasanya gi Tesco Kampar..jaraknya lbh kurang 55km..tu yg paling dekat..hehe..x sure lg..tgk ongkosnya ckp ke x..kalau x cukup telan air liur je la nak bermesin basuh baru..huhu..mifzal mmg cam tuh..suka buat dek je..kartun tu lg best..huhu

  2. alyyani berkata:

    selalu kalau dok kat tanjung malim ainey pegi tesco mana ek? wah, dpt gaji nanti ber mesin basuh baru la ek? ehehe.. mifzal tu buat dek ibu dia amik gmbr dekat cmne pun ye

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    nome –> hehe…x sabar nak gi shopping ni mie..dah besar dah mifzal..peel pun cam org besar dah..huhu

  4. nome berkata:

    wahhhhhhhhhhh soppingggg…udah semakin besar dah anak bujang ainey nih…dah cam budak nak gi sekolah….

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    wanita mutalib –> tq..

  6. Wanita Mutalib berkata:

    comel 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge