Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 18 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah…rezeki masih mencurah2….sejak balik dari bercuti di kampung minggu lepas…rezeki nuffnang bertambah…dr awal hingga pertengahan Jun..x dak satu pun buffered earning nuffnang mengena…mujur la nuffnang masih lg sayang kat blog KMA ni…masuk minggu ke-3 baru la nampak bayang2 BE ni…dapat la dua ketul….

dan pagi td..alhamdulillah..check lg akaun nuffnang..bertambah lagi satu BE menjadikan BE yang tengah running untuk bulan Jun ni 3 ketul…hehe…so total BE untuk tahun 2010 ialah 18 Bufered Earning dah..wah…sgt2 teruja…terima kasih ya nuffnang…

mood berblog yg down ari tu..skang dah makin naik semula…hehe..nampak sgt la ibu ni mata duitan eh…!!..

:: alhamdulillah ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Lovely Kitchen berkata:

    salam..waaa congrate! banyak masyuk tu….keep it up!

  2. ~Blabberina~ berkata:

    bestnya..sy plak tgl 2 je,aritu byk betul..
    xpaham sgt bila org ckp kena selalu update survey nuffnang

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Siti Rahayu — thanks..insya Allah..ada la tu nnt..

  4. Siti Ruhayu Ab Rahman berkata:

    tahniah yer….

    bilalah sis nak dapat mcm kamu..singgah dari blog ben

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — makasih bed…x de la masyuk sgt..tp boleh la…dr x dak kan…kau pun memula mungkin x banyak lg BE..pas ni sure masyuk gak..

  6. mamashasha berkata:

    tahniah ainey…BE baru berjinak2 dgn blog aku….ko dah lama harus la lagi masyukkk…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge