Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alexa Ranking Di Bawah 1 Juta!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


tgh sibuk duk berblogwalking secara “silent”..means x tinggal jejak la tu…hehe..ibu terpandang la kat alexa rank toolbar kat mozilla firefox yg ibu guna ni…

eh….rank dah bawah 1 juta!! hureeey….semlm masih lagi rank 1 juta lebih…tp hr ni dah di bawah 1 juta dah….best…best…alexa ranking untuk blog KMA dah meningkat seperti di dalam gambar ni :-

Alexa Rank = 970,099
Trafic Rank in Malaysia = 5,324 (sblm balik kg ari tu..rank dah 4000++ dah menurun sbb ms cuti x update blog…huhu)

hehe…kena tambah usaha mengupdate n mempromosi blog lagi ni…baru rank makin bagus n popular…haha popular kah blog KMA ni?..huhu..ibu x tau…korang tolong jawab?

sebenarnya..bukanla buat entry ni nak menunjuk2 ke apa..ala..setakat rank cam ni x de maknanya nak riak kan…ramai lg blog yg ranknya sgt2 popular..hehe…tp entry ni boleh ibu jadikan pembakar semangat untuk ibu terus rajin berblog n seterusnya menjadi blogger tegar…kah…blogger tegar tu…ala2 tegar pun jadi la…hehe…

ps : korang jgn boring eh…ngan entry cam ni ya..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    MSR — hehe..tq..tq…

  2. MSR berkata:

    bagus2.. welcome to under one million club!..huhu

    sy pun baru minggu lepas dpt cecah under sejuta..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    Syu — hehe

    bed — tq..

  4. mamashasha berkata:

    ainey, tahniah ye….keep it up….

  5. SyUhAdA berkata:

    wah…
    besnyer..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge