Buffered Earning Dari Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

selepas 5 hari x check akaun nuffnang..ibu terkejut bila semalam check ada seketul BE tengah running kat blog…alhamdulillah..ada lagi rezeki nak dapat BE ni..w/pun dah x kencang mcm dulu..

skang ni nak dpt seketul pun jenuh tunggu..betul la yg ramai blogger ckp kan..Nuffnang sgt jarang bagi BE pada blog yg trafiknya agak ok..means..yg UV mereka dlm 1000 ke atas sehari…

oklah…kali ni blog ni dapat iklan daripada Ministry Of Health (MOH), iklan mengenai membasmi nyamuk aedes..ramai kot blog yg dpt BE ni kan…

moh

ps : alhamdulillah..rezeki ni.. 🙂

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge