Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: Buffered Earning

8

CPUV Sudah Mari :D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu sekarang ni on-off pasang iklan Nuffnang. Bukan apa, merajuk sebab lama dah x dapat BE @ CPUV. Tak macam dolu-dolu, blog agak meriah dengan iklan CPUV dari Nuffnang. Lepas baca entry diblog Ajumohit, ibu pun terajin la jugak untuk update survey profile Nuffnang. Serius, ibu memang malas sebenarnya nak...

5

Buffered Earning Dari Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Lama x cerita pasal BE dari Nuffnang..bukan apa, sblm ni rsnya dah lama x dapat BE yg diberi oleh Nuffnang…rezeki pagi ini..tengok2 ada la seketul menari2 kat blog…eh..seronok lah…duit tu..hehe mata duitan betul ibu ni kan…bukan apa, nak wat kumpul bayar yuran semester UUM nnt..leh gitu? hehe boleh la kan...

0

Dah Bersawang!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sejak dua menjak ni..blog ni mmg terabai..ntahlah..mmg kebelakangan ni ibu agak bizi..last update blog 8hb Mac hari tu..dah nak masuk 3 minggu blog ni berhabuk..bulan lepas pun gini gak..jarang sgt berupdate.. sekarang ni ibu rs cam masa sgt mencemburui ibu, ada je kerja yg nak dibuat..kerja kat opis, kerja kt...

0

Buffered Earning Dari Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera selepas 5 hari x check akaun nuffnang..ibu terkejut bila semalam check ada seketul BE tengah running kat blog…alhamdulillah..ada lagi rezeki nak dapat BE ni..w/pun dah x kencang mcm dulu.. skang ni nak dpt seketul pun jenuh tunggu..betul la yg ramai blogger ckp kan..Nuffnang sgt jarang bagi BE pada blog yg...

0

Buffered Earning Yang Ke 18 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..masih ada rezeki nak dapat Buffered Earning, w/pun kebelakangan ni jarang dpt..kalau dpt pun seketul dua..dah x de mcm dulu 5-6 BE sekali datang..hehe apa pun ok jgk dari x dak langsung BE kan..kali ni dapat iklan kat tapak Large Rectangle iaitu iklan U-Mobile MYSG Travel With U      ...

1

Buffered Earning Yang Ke 16 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Di kala mood berblogging tengah ‘weng-weng’ ni…ada hati lak nak check earning nuffnang…eh…ada BE baru la plak…terus ibu buat2 ada mood balik…so terhasil la entry ni..heheh.. kali ni dapat BE dari Trudy and Teddy 2nd Burst                       Gambar : Jom klik!!...

0

Alhamdulillah..Masih Dapat BE

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera serius..ibu ingat blog ibu ni akan makin suram dengan ketiadaa BE yang sudi bertapak…1st BE hari tuh dpt masa bulan Jan..n this 2nd BE br dpt hari ni..sbb check smlm x de lg… n serius jgk..mood ibu nak berblog skang mmg merudum..bukan berblog sj..tp mood nak study pun ke laut...

4

Tiada BE Lagi Ke?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteraok…tahun 2010 dah nak sampai penghujungnya…lg 15 hari je lagi…agak2 ada lg x nuffnang nak bagi BE?why ibu tanya?sbb semua BE dah jadi metered earning dah (ME)…huhutahun 2010 ni..alhamdulillah..rezeki nuffnang mencurah2 dengan 38 BE hope ada lg lepas ni ..berbanding tahun seblmnya…ya la..tahun ni jgk la br betul2 tumpu pada blog...