CPUV Sudah Mari :D

30 Oktober 2012 8

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu sekarang ni on-off pasang iklan Nuffnang. Bukan apa, merajuk sebab lama dah x dapat BE @ CPUV. Tak macam dolu-dolu, blog agak meriah dengan

Buffered Earning Dari Nuffnang

2 Jun 2012 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Lama x cerita pasal BE dari Nuffnang..bukan apa, sblm ni rsnya dah lama x dapat BE yg diberi oleh Nuffnang…rezeki pagi ini..tengok2 ada la seketul

Dah Bersawang!!

28 Mac 2012 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sejak dua menjak ni..blog ni mmg terabai..ntahlah..mmg kebelakangan ni ibu agak bizi..last update blog 8hb Mac hari tu..dah nak masuk 3 minggu blog ni berhabuk..bulan

Buffered Earning Dari Nuffnang

2 November 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera selepas 5 hari x check akaun nuffnang..ibu terkejut bila semalam check ada seketul BE tengah running kat blog…alhamdulillah..ada lagi rezeki nak dapat BE ni..w/pun dah

Buffered Earning Yang Ke 18 @ 2011

11 Ogos 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..masih ada rezeki nak dapat Buffered Earning, w/pun kebelakangan ni jarang dpt..kalau dpt pun seketul dua..dah x de mcm dulu 5-6 BE sekali datang..hehe apa

Buffered Earning Yang Ke 16 @ 2011

22 Jun 2011 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Di kala mood berblogging tengah ‘weng-weng’ ni…ada hati lak nak check earning nuffnang…eh…ada BE baru la plak…terus ibu buat2 ada mood balik…so terhasil la entry

Alhamdulillah..Masih Dapat BE

24 Februari 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera serius..ibu ingat blog ibu ni akan makin suram dengan ketiadaa BE yang sudi bertapak…1st BE hari tuh dpt masa bulan Jan..n this 2nd BE br

Tiada BE Lagi Ke?

15 Disember 2010 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteraok…tahun 2010 dah nak sampai penghujungnya…lg 15 hari je lagi…agak2 ada lg x nuffnang nak bagi BE?why ibu tanya?sbb semua BE dah jadi metered earning dah