Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blog Bercuti !



Minggu ini, Blog :: Keluarga Mifzal ArsyadTM :: akan bercuti seminggu.

Lusa, Insya Allah, ibu sekeluarga akan pulang berhari raya di Pasir Mas, Kelantan..doakan keselamatan kami sekeluarga dlm perjalanan pergi dan balik…

(sebenarnya pun skang dah x baper rajin nak update blog..ntah napa?..x dak citer menarik kot? mungkin?..tp yg sure ibu dlm mood malas nak mengupdate ni..n..tgk la kalau rajin pas balik kg nnt ibu update (kalau ada citer menarik la)..kalau x..x tau la sampai bila blog ini akan bercuti)

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. kakngah berkata:

    selamat hari raya aidiladha dan slmt bercuti
    drive carefully k…

  2. [I][T][A] berkata:

    Lamanya bercuti… Selamat pulang ke kampung halaman yer.. Hati2 semasa memandu dan selamat hari raya aidiadha..

    Ita pun balik kelantan gaks di bachok khamis ni nak sambut raya hajilah… Harap jalan nak balik kampung tak banjirlahkan… Risau gak ni..

  3. fazilzura berkata:

    wahhhhhhhhhh besh nye balik klantan …
    mama ku x balik ganu le plak … kalau idak , leh join….. 30hb daku plak cuti

  4. alyyani berkata:

    wah, kalau dah kat pantai timur, raya haji mcm raya puasa kan? tu yg smpi seminggu ye. hati2 memandu ye. selamat hari raya aidil adha tuk ainey sekeluarga 🙂

  5. mamashasha berkata:

    selamat bercuti, selamat pulang ke kampung..see yaa!

  6. Ryn berkata:

    Selamat Hari Raya AidilAdha
    Selamat Bercotii..cuti je tau jgn stop plak…hehehehe..

  7. Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata:

    SELAMAT BERCUTI 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge