Mood Malas Melanda!!

Assalamualaikum..wbt..
Dah 4 hari, blog ibu x sempat nak update..bukan x dak masa..masa tu ada jer..walaupun keje menimbun…tp ntahlah..mood malas lebih menguasai diri…bukan nak update blog jer malas..buat keje opis malas..buat keje umah pun malas…umah ibu dah jd cam tongkang pecah dah..huhu..

huwaaaa…tolong la……bila nak rajin ni??????????????????

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



4 Comments

  1. ainey biasala tu..kalau skali dtg malas mmg tersangat malas..tapi kalau dtg rajin tue sumer benda nak dibuat..blog pun satu hari 4-5 kali update..hehe..

  2. ainey..ni kes berat ni.. dah lama ni prob. ni melanda.. rasanya ainey kena pi bercuti..rehat kan mental dan fizikal..he he..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge