Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mood Malas Melanda!!


Assalamualaikum..wbt..
Dah 4 hari, blog ibu x sempat nak update..bukan x dak masa..masa tu ada jer..walaupun keje menimbun…tp ntahlah..mood malas lebih menguasai diri…bukan nak update blog jer malas..buat keje opis malas..buat keje umah pun malas…umah ibu dah jd cam tongkang pecah dah..huhu..

huwaaaa…tolong la……bila nak rajin ni??????????????????

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. kakngah berkata:

    mmg ada masa.. angin mls akan melanda..
    tak kira la nak buat apa..
    btl2 malas la rasanya….

  2. mamashasha berkata:

    huhu nape ainey…aku byk keje tapi malas wat keje umah coz balik dah penat sgtt!!!umah mcm kapal karam jugak…

  3. MAS berkata:

    ainey biasala tu..kalau skali dtg malas mmg tersangat malas..tapi kalau dtg rajin tue sumer benda nak dibuat..blog pun satu hari 4-5 kali update..hehe..

  4. ~chekuna~ berkata:

    ainey..ni kes berat ni.. dah lama ni prob. ni melanda.. rasanya ainey kena pi bercuti..rehat kan mental dan fizikal..he he..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge