Blog Ana Raffali : Pemenang AJL 25


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ok..masih segar lg kan…AJL25…oppss…ibu x tengok pun..ibu tahu Ana Raffali memang pun sbb banyak baca blog yg kuarkan entry pasal AJL25…selalunya tahun2 sudah..ibu antara yg mengikuti AJL jgk..walaupun tgk masa final je..tp tahun ni termiss plak..x tau pun bila AJL 25 di adakan..haha..sila jgn boo ya..mmg ibu dah kurang mengikuti perihal dunia artis dan hiburan skang ni..
ok..terbaca entry di blog Mama Zharfan pasal Ana Raffali ni seorang blogger..ooo..ada blog rupanya ana ni..ibu suka jgk dgr lagu ana ni..terutama lagu kalau berpacaran tuh..itu pun lepas tgk video miming cikgu shida..hehe..lawak pulak bila teringat cikgu shida tu buat miming..ihik..

ok..kisah ramai yg x puas hati dgn kemenangan ana rafali..mmm…ibu x leh komen sbb ibu x tgk AJL 25 tuh..tp pada ibu..dah rezeki dia..biar la..jgn la dipertikaikan keputusan juri..dlm mana2 pertandingan pun juri ada kuasa mutlak utk tentukan pemenang..dah juri pilih ana..terima la seadanya..

ok..la nak share jgk url blog Cik Ana Raffali ni…sapa yg minat leh la jadi followernya..

:: sweet plak..pakai kebaya ::

http://anaraffali.blogspot.com/

ps : huhu..ibu tgh boring ni…mentang2..peruntukan jabatan x banyak tahun ni..so kije pun yileks..hehe..bukan x de keje langsung..ada tp x leh nak siapkan sbb tgh tunggu info dr pegawai lain..huhu..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. SyUhAdA berkata:

    cntiknye dia..
    sblum nie tak kenal pon..~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge