Bengang Dengan Skynet!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

aduhai..dah masuk kali ke-3..parcel x sampai dlm tempoh masa yang sepatutnya…kali ni..parcel ibu dah sesat sampai ke Taiping..sblm ni 2 kali sesat ke Ipoh..

lain..alamat..lain plak tempat dihantarnya…mcm la x leh beza.Tapah nga Taiping..nak kata x leh baca tulisan..siap print out nga computer lg bukan tulis tangan alamat tuh….itu maknanya masa tulis code tuh…tulis nga lutut…huhu..eh..lutut leh menulis ke…?

geram tau bila kita harapkan service yg bagus..gini plak jadinya..dah la benda urgent…hish…geram.

dah la masa ibu call skynet sini…dia layan acuh x acuh je..bizi la..tp customers kan always right..patutnya layan je la..

ps : ibu lebih percayakan POS LAJU…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. alinac lover berkata:

    skynet pon x bole caya ek? kangaroo lagi xleh pakai..hbis mana lagi nak kena try ni ek

  2. ardinihumaira berkata:

    hari ni kawan dni bengang dengan kangaroo..

  3. kakngah berkata:

    hhmm.. pos laju pun ada masa problm gak. haritu.. delay dekat seminggu baru terima brg 🙁

  4. munna berkata:

    munna pun pernah kena dgn skynet .. 2 – 3 kali call bagi alamat yg betul dia tak hantar2 juga…last2 collect sendiri…mmg pos laju lagi terjamin keselamatan parcel kita

  5. mie berkata:

    fuh!!!!
    memang ssh la kalo slalu jadi camni

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge