Benarkah Ini Gambar Khairul Fahmi & Dahlia Teck?

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera

terbaca di 2dayblogger tentang gambar Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck berpegangan tangan…..benarkah demikian? boleh pakai ke bukti gambar tuh..jom kita tengok..

hmmm..pada pandangan ibu..ini bukan lah satu bukti yg kuat untuk mengatakan lelaki di dalam gambar itu adalah Khairul Fahmi (Apek) w/pun dari belakang mmg ada gaya Apek..nga rambut cacaknya itu..

ibu bukan la peminat Apek yang tegar..ibu lebih minatkan The Red Warriors..so harap sgt prestasi Apek tidak menurun dek kerana gosip2 ini..tambah2 nak dekat Piala Malaysia ni….

benar @ tidak..bukan  kita yg leh judge nya..

Apa2 pun berharap jugak..ia bukan la seperti yg digembar-gemburkan…BUT if ia benar…mmg rs kesian sgt kat Elia Jejari Runcing.

ps : nowaday, atlet dah famous macam artis kan..

 1,752 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*