Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: The Red Warriors

perlawanan akhir piala malaysia 2012 3

Kelantan Juara Piala Malaysia 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Tahniah The Red Warriors kerana berjaya mengalahkan pasukan ATM dan memenangi kejuaraan Piala Malaysia 2012. Ini adalah kejayaan ‘treble’ pada tahun ini selepas Piala FA dan Piala Liga Super Malaysia. Keputusan Penuh Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012 ATM (2) – (3) Kelantan Gol ATM : Rezal Zambery 49″ | Marlon...

0

Keputusan Perlawanan Bola Sepak Piala Malaysia 2011 (Kelantan vs Sarawak)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sekali lg terlepas peluang nak tgk live match bola sepak Piala Malaysia 2011 antara Kelantan dan Sarawak…gara-gara tv diconquer oleh Mifzal Arsyad..eh tgk jugak bola tp kartun animasi bola kampung..huhu so..td ibu pun google la result match utk malam ni..alhamdulillah..pasukan kegemaran ibu menang lg…kali ini berpesta gol… hehe Kelantan 4...

0

Keputusan Perlawanan Bola Sepak Piala Malaysia 2011 : Kelantan vs Sarawak

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera frust ibu tau bila Astro Arena x siarkan perlawanan Bola Sepak Piala Malaysia 2011 antara Kelantan & Sarawak..yg disiarkan adalah Selangor vs T Team…x pe lah..hehe.. so jenuh la ibu google nak tau mana pasukan menang..Kelantan ke Sarawak…alhamdulillah..berita gembira buat peminat The Red Warriors (termasuk ibu la tu)..Kelantan berjaya mengalahkan...

0

Benarkah Ini Gambar Khairul Fahmi & Dahlia Teck?

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera terbaca di 2dayblogger tentang gambar Khairul Fahmi Che Mat & Dahlia Teck berpegangan tangan…..benarkah demikian? boleh pakai ke bukti gambar tuh..jom kita tengok.. hmmm..pada pandangan ibu..ini bukan lah satu bukti yg kuat untuk mengatakan lelaki di dalam gambar itu adalah Khairul Fahmi (Apek) w/pun dari belakang mmg ada gaya Apek..nga...

Kelantan Juara Liga Super 0

Kelantan Juara Liga Super

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ok…ibu tgk match antara Kelantan n Sabah pada separuh masa kedua..serius ibu x ingat match malam ni..ingatkan minggu depan..huhu rupanya malam ni..lupa sbb dok layan drama korea je.. Tgk 2nd half, The Red Warriors sedang mendahului 1-0..hoho sgt gumbira…n after Nor Shahrul Idlan Talha (Mat Yo) menjaringkan gol kedua..makin excited...

0

The Red Warriors Menang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ps : sorry topik bercampur aduk – malas nak tukar tajuk..aci x..heheh tetiba blog ni dah bertukar jd blog sukan pulak ek…heheh…bangun pagi td..ibu duk pikir apa topik nak post hari eh..skang ni mmg kehilangan idea lah…tetiba rs mcm x de benda yg nak dikongsi…hmm..x kisah lah.. sejak dua menjak...

0

Penyokong Tegar The Red Warriors

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ini la ghupernya penyokong tegar The Red Warriors ya…. hehe..ada gaya x..leh ganti Khairul Fahmi (Apex) kot pas ni..hehe…ke nak ganti Daudsu…huhu ps : ibu sokong minat adik dengan bola… 😀