Hari Raya Aidilfitri 1435H/2014


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada semua pembaca blog ibu yang beragama Islam. Mohon maaf zahir dan batin selama kita berhubung di alam berblogging ini. Cemana raya kengkawan semua? mesti seronokkan? Ibu? Alhamdulillah, walaupun raya kali ini diberi dugaan dan ujian (nanti ibu cerita dalam next entry) tetapi mood raya masih berbaki. Al-maklumlah dapat beraya bersama keluarga tercinta di kampung halaman.

Gambar keluarga di hari raya

Keluarga Besar Kami

ps : Hari ini, setelah bercuti seminggu, hati rasa berat sangat nak masuk office. Rasa nak sambung cuti tetapi bila mengenangkan ada hal penting yang perlu diuruskan, ibu kena masuk kerja juga.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. leny berkata:

    Setelah libur lama, memang sangat malas untuk kembali berkativitas.
    Jom baca entri di blog leny : Makanan Yang Bisa Merusak TulangMy Profile

  2. MaMa Chantique berkata:

    Ramainya keluarga ibu…meriahnya raya bila semua dapat berkumpul macam tu kan….
    Jom baca entri di blog MaMa Chantique : Kemeriahan Syawal Ketuk-Ketuk Aidilfitri iReach 2014My Profile

  3. Hafizul berkata:

    Belum terlambat lagi untuk saya ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..hehe..semoga bahagia sampai ke syurga keluarga ibu ni..aminnn
    Jom baca entri di blog Hafizul : Ya. Hari Ini Hati Merasa Riang Gembira.My Profile

  4. ajumohit berkata:

    selamat hari raya ainey 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : Maaf bermaafanMy Profile

  5. Hazmin Hamudin berkata:

    Selamat hari raya dan selamat kembali bertugas ibu
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Operasi PembersihanMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge