Award & Tag Dari Bed & Alyyani

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
wah..banyak ibu terima award & tag ni..terutamanyan daripada bed & Alyyani. tq bed & Alyyani..ingat ko kat aku yer..nnt bagi la award & tag lg..aku pun tgh rajin nak membuatnya ni..hehe
:: Award ::
1. thank and link the person that give you the award.
:: terima kasih bed & Alyyani…lain kali bagi lagi tau.. ::

2. Pass this award onto top 20 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
apsl mcm sama je instruction dia dgn award sebelum ni?inilah top bloggers yang aku rajin singgah…

:: kalau ikutkan semua yg tersenarai dlm bloglist ibu tu mmg selalu ibu singgah..terutama yg mana selalu update..so ibu nak bagi kat semua kawan blogger ibu yg ada dlm bloglist ibu..jgn lupa amik ya.. ::
:: Tag ::
Dapat tag ni pun dari bed..tag berkaitan dgn gaji..hehe..bulan ni mmg ibu dpt awal gaji..22hb..berbandingan staff gomen yg lain..derang masuk lambat 25hb..seronok2…

1. Anda makan gaji?
:: iyer…makan gaji jd kuli ::
2. bila kebiasaannya anda dapat gaji?
:: kebiasaan setiap 25hb, tp kalau 25hb tuh jatuh hari cuti, biasanya 23hb..kalau musim perayaan lg awal…kalau raya sblm 15-20hb..pernah 8hb dah dpt gaji..pastu jenuh la nak menunggu bulan berikutnya br masuk gaji plak..huhu ::
3. pernah lambat dapat gaji?
:: x pernah.. ::
4. perkara pertama yang anda buat selepas dapat gaji?

:: bayar semua bil2, pengasuh mifzal.. ::

5. anda happy dengan gaji yang anda dapat?
:: alhamdulillah..syukur.. ::
6. apa yang anda buat dengan gaji pertama anda sewaktu mula-mula bekerja?
:: bagi kat mak & ayah + adik2 ibu yg tengah belajar masa tuh.. ::
7. berapa anda simpan dari gaji anda?

:: huhu..x tentu..ikut ada lebih..tp x banyak la.. ::

8. apakah barang yang paling berharga dapat anda beli hasil dari gaji anda?
:: hmm..apa ek? amik lesen keta ::
9. berapa gaji yang anda impikan?

:: puluh-puluh riban sebulan..hahaha..::

10. tag 5 org yang dirasakan sudah dapat gaji.
:: jue, aieza, imah, dayah & ayu ::

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



2 Comments

  1. Bestnye Puan dapat award ni..mesti famili gembira kan..
    Congratz yer Puan..harap2 lepat dapatlah award macam ni…he..he..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge