Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

TenDollarClick vs NeoBux


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu buat entry ni atas permintaan kawan blogger ibu iaitu Pn. Bed a.k.a Mamashasha..bed nak tau pasal iklan TenDollarClick yang ibu bubuhkan kat ruangan Iklan @ Blog KMATenDollarClick.com ni yang ibu faham ada sejenis website pengiklanan. konsep dia PTC iaitu pay to click. bila kita dah register (free registration..x perlu bayar apa2), kita dikehendaki utk men’klik’ iklan2 yang ditawarkan untuk dapat duit. setiap kali klik iklan yg ada, kita kan dapat $10..iklan dia mmg banyak. kalau yang free member cam ibu ni kdg2 iklan2 yg ditawarkan utk diklik buleh mecapai sehingga 10 iklan sehari.. tp kalau nak banyak lg iklan, kena jd paid member la..sampai 50+ iklan ada. tp kita x yah la amik risiko sampai nak kuarkan duit sendiri plak..sbb program ni pun belum tentu betul lg kan..takut kita plak yg rugi nnt..kalau setakat free member tu ok la…

nak cashout pulak kena tunggu sampai $10,000.00..gila kentang..lama nak menunggu tuh..huhu
kenapa ibu br buat entry ttg TenDollarClick ni..sbb ibu pun x berani jamin betul @ tak program PTC ni..bila ibu try google..byk info yg ibu baca program ni adalah scam.. huhu..
kalau scam kenapa ibu x buang iklan?hmm..sbb benda ni pun x kena bayar apa2 pun..so kdg2 ada ms boring ibu klik2 gak ads dia..hehe..$820.00 tu dlm ms seminggu je ibu daftar…mcm x logik kan..ada ke org nak kasi kita $10 senang2 cam tuh,..hanya klik ads jer..huhu..tp ya la..bila tgk total $ tuh..cam best la plak berangan..kalau la betul dpt bnyk tuh..kan best..huhu ibu bukan promote ya..apa pun terpulang korang la..kalau nak ngisi masa lapang klik..boleh join..hehe ok..td TenDollarClick..yg ni ibu nak citer pasal NeoBux plak
Neobux ni pun sama konsep cam TenDollarClick..cuma yg ibu google..byk info yg ibu dpt mengatakan neobux ni mmg bayar pada member dia..maksudnya yg bukan scam la..nak cashout pun $2.00 pun dah leh cashout kan..tp ya la..setiap iklan dia pun just bernilai $0.01 jer..jenuh jgk la nak mengklik2 tu kan..lg satu..iklan dia x banyak yg utk free member..sehari ada 4 – 5 iklan jer..kalau nak maklumat lanjut leh la ke website neobux ya..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. DJ Hauw berkata:

    yang penasaran ttg ptc atau ppc dicoba dulu. http://www.neobux.com/?r=djhauw
    atau
    http://www.bigmoneyptc.com/index.php?ref=djhauw
    atau
    http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=djhauw
    yang paling akhir itu bayarannya lebih besar. GBU

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge