Alhamdulillah..Rezeki Lagi!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteraalhamdulillah…syukur kepada Allah SWT….sejak akhir2 ni ibu rasakan rezeki semakin bertambah…

kali ini ibu dapat lagi hadiah lucky draw daripada “Giveaway Dari [-suziey-]

sebenarnya ibu dah baca dah entry result giveaway ni di blog suziey guna mozilla firefox.. x kuar plak gambar result tuh…yg kuar just gambar yg saguhati..so ibu ingatkan ibu x menang la kan..x per la..x dak rezeki kali ni kan..sekali td ibu check comment, ada suziey tinggalkan komen pasal giveawaynya n bagitau ibu salah seorang pemenangnya….

wah…ibu pun excited la..so ibu pun check la balik entry kt blog suziey..x puas hati tgk nga mozilla firefox…ibu pun bukak la plak nga internet explorer…baru la nampak gmbar resultnya…

:: print screen dr blog suziey ::

hureeeeyyyy….best..best…ni yg semakin seronok join giveaway ni…hehe..

to suziey : thanks sekali lagi…nnt buat giveaway lagi ya…confirm ibu join..hehe

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. MiloMasihPanas berkata:

    tahniah…
    bile la nk leh adiah gak nih..

    latest entri, ??aku nak kembali kezaman kanak-kanak??

  2. aZuRa AhMaD berkata:

    tahniah..kdg kala..tu semua rezki..selain tu dpt mengeratkan silaturahim selain dpt hadiah..hehe

  3. mama zharfan berkata:

    congrats!!!

  4. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    bed — alhamdulillah..syukur..ada rezeki..

  5. mamashasha berkata:

    TAHNIAH ainey…rezeki berganda ni…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge