Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alexa Ranking!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


lagi…lagi entry pasal alexa ranking…hehe..korang jgn muak plak ya…

ari tu..ibu ada buat entry ttg Alexa Rangkin Dah menurun kan..so..hari ni tajuk dia tukar sket…Alexa Ranking “dah naik balik”…sengih la ibu…hehe

ibu ni bukan apa…hari2 mmg keje duk mengechek ranking alexa ni…selain dr duk telek akaun nuffnang…untuk dijadikan semangat berblogging….

untuk pencapaian hari ni..alexa ranking untuk KMA Blog adalah :

:: Alexa Rank = 792,466 ::
:: Malaysia Rank = 4230 ::

hehe..ala bukan tinggi mana pun…tp x per la..pas ni ibu nak wat target la..tgk leh tercapai ke x…so untuk bukan depan ibu nak target AR ni under 700,000….hope leh tercapai…hehe..so mulai skang kena la bersemangat utk upkan lg traffik blog ni…huhu..

ps : thanks ya pd semua visitors blog KMA…sudi2kan la singgah lg di sini..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. mamashasha berkata:

    ainey, aku mmg tak tau selok belob alexa nih…sama cam alya 2×5 je..

  2. alyyani berkata:

    alahai, BE pun tak tau, ni kua pulak alexa. auney ni serba serbi terror lak. huhu..

  3. Sharinginfoz berkata:

    nanti improve kembali ya

    Thanks p1w1max

  4. paan berkata:

    hohoho.tahniah…teruskan usaha untuk target tue…dah lama xcheck…baca entri ni , baru rasa nak check.

    pergh , teruk rupenya alexa rank aku..dah lama tinggal blogging ni..xper2…pasni , akan mula up balik..hehehe

    bez of luck ya.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge