Review Blog Bardboo

25 April 2012 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Okay..mmg dah lama sebenarnya x join contest yang berbentuk review ni..bukan apa..sbb ibu ni x pandai la nak komen blog orang..blog ibu pun belum tentu

 321 jumlah dibaca

Boboy Ibu Sakit Mata?

24 April 2012 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pagi tadi..bangun pagi, boboy ibu mengadu yang matanya sakit..bila ibu tengok memang agak banyak tahi mata..sebenarnya dari semalam, ibu perasan mata boboy bertahi mata..ibu dah

 367 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

22 Perkara Pendidikan Untuk Anak-Anak

23 April 2012 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu bapa yang matang harus tahu bagaimana cara untuk membentuk anak-anak mereka. Dalam hal ini ibu bapa harus bersepakat mendidik dan mewarnai hidup anak-anak. Hendaklah

 348 jumlah dibaca

Rumah : Bila Nak Siap?

22 April 2012 Ibu Mifzal 11

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Bila teringat pasal rumah yang kita orang booked since 2010, mula hati jadi x best…bila la nak siap..sepatutnya bulan ni dah siap dah rumah tu..patutnya..x

 727 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Petua Merawat Rambut Gugur

22 April 2012 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu adalah salah seorang yang alami rambut gugur ni..walaupun bukan la sampai tahap kronik..tetapi ia sangat merimaskan..merata ada helaian-helain rambut yang gugur..bukan setakat di sikat

 395 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini