Review Blog Bardboo

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Okay..mmg dah lama sebenarnya x join contest yang berbentuk review ni..bukan apa..sbb ibu ni x pandai la nak komen blog orang..blog ibu pun belum tentu hala lagi..hehe..tapi x pe la..ibu try la jgk..leh support blog kawan-kawan blogger..

okay..sebelum tu ibu nak cerita pasal contest ni..dianjurkan oleh blog Blog Bardboo | Kisah Wanita & Keluarga. Hadiahnya menarik dan bukan setakat contest, giveaway juga ada dianjurkan..step yang sangat mudah untuk sertai, hanya tekan SUKA, KONGSI & KOMEN. Nak Join? Klik gambar bawah ni tau..

ok..berbalik tentang review blog tadi…setelah ibu meneropong serba sedikit..ibu rasa,

1. Yang Disukai – theme yang simple, warna putih…saya suka..x serabuut dengan widget-widget. 

2. Yang Tidak Disukai – hmm..bukan lah x suka, tapi  ibu lagi suka if ada gambar kat entry di frontpage…contoh ada post thumbnail

3. Cadangan – Guna plugin Post thumbnail, pada ibu, ibu suka tgk ringkasan entri yang ada post thumbnail..kdg2 bila nak baca entry ni..bukan sekadar baca tajuk je..tgk gambar pun boleh jadi minat nak baca..tp bila ada gambar banyak kat frontpage ini, kekurangannya plak leh buat page jd lambat loading kan..

okay rasanya tu sahaja la nak komen..hehe

ps : jom join.. 🙂

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge