Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Review Blog Bardboo


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Okay..mmg dah lama sebenarnya x join contest yang berbentuk review ni..bukan apa..sbb ibu ni x pandai la nak komen blog orang..blog ibu pun belum tentu hala lagi..hehe..tapi x pe la..ibu try la jgk..leh support blog kawan-kawan blogger..

okay..sebelum tu ibu nak cerita pasal contest ni..dianjurkan oleh blog Blog Bardboo | Kisah Wanita & Keluarga. Hadiahnya menarik dan bukan setakat contest, giveaway juga ada dianjurkan..step yang sangat mudah untuk sertai, hanya tekan SUKA, KONGSI & KOMEN. Nak Join? Klik gambar bawah ni tau..

ok..berbalik tentang review blog tadi…setelah ibu meneropong serba sedikit..ibu rasa,

1. Yang Disukai – theme yang simple, warna putih…saya suka..x serabuut dengan widget-widget. 

2. Yang Tidak Disukai – hmm..bukan lah x suka, tapi  ibu lagi suka if ada gambar kat entry di frontpage…contoh ada post thumbnail

3. Cadangan – Guna plugin Post thumbnail, pada ibu, ibu suka tgk ringkasan entri yang ada post thumbnail..kdg2 bila nak baca entry ni..bukan sekadar baca tajuk je..tgk gambar pun boleh jadi minat nak baca..tp bila ada gambar banyak kat frontpage ini, kekurangannya plak leh buat page jd lambat loading kan..

okay rasanya tu sahaja la nak komen..hehe

ps : jom join.. 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. bardboo berkata:

    terima kasih ye sudi join. =)
    Jom baca entri di blog bardboo : Banyak Ni Je Ke Yang Join?My Profile

  2. zie fauzi berkata:

    good luck…. dh buat draft jgk utk review ni.. tp x publish lg… maklum la, bab nak review ni tak berapa nak pandai….
    Jom baca entri di blog zie fauzi : Muka Fikir Masa DepanMy Profile

  3. Hafizul berkata:

    InsyaAllah akan join. Tgh study jap. Haha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kelebihan dan Kekurangan Celcom Broadband 1MalaysiaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge