Rumah : Bila Nak Siap?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Bila teringat pasal rumah yang kita orang booked since 2010, mula hati jadi x best…bila la nak siap..sepatutnya bulan ni dah siap dah rumah tu..patutnya..x lama lg dh boleh duduk rumah sendiri dan x perlu menyewa…

Tarikh baru rumah ini bakal siap ialah pada tahun 2013..hopefully x delay lagi…seksa tau menunggu

Kalau ada kuasa magik..nak je tukarkan rumah ini sekarang

image

Kepada……ting!!!!

image

Bestnya bila dh siap..leh la fikir cemana nak design kitchen kabinet, perabot n etc..masa tu mesti ibu jadi rajin nak hias n kemaa rumah..hehe

Ps : mood skang tengah malas nak keas rumah..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


11 Responses

  1. izan ishak berkata:

    alahai… mmg risau kalau tgk umah yg dlm progres nak siap ni kan. rasa lambat pula.. lagi2 kalau kita dok tgk dari semasa ke semasa… harap2 janji pemaju tu tertunai menjelang 2013 nnti.

    bestlah ibu kalau umah tu dah siap… besar dan tanah pun luas!
    Jom baca entri di blog izan ishak : Masih Belum Selesai…My Profile

  2. chii berkata:

    aduhai,rasa x best kan kalo sepatutnya da bleh masuk umh baru,tp terpaksa tngu lg.

    mesti mcm2 perkara da d plan utk hias umh baru kan
    Jom baca entri di blog chii : Bahasa Jiwa BangsaMy Profile

  3. zie fauzi berkata:

    mmg pun… masa rumah tak siap lagi.. terfikir nk buat design itu la ini la…. mcm tu la zie alami dulu… kicthen kabint tu survey merata… tp duit pun kena merata jgk la… benda sekarang bukan main ratus2 dh…ribu2 oooo… 🙂

    semoga umah impian siap seperti yang dirancang….
    Jom baca entri di blog zie fauzi : Semak e-Penyata Gaji Baru SSMMy Profile

  4. puanbee berkata:

    Lamanya , tarikh siap 2013 dah nak dekat ni
    Jom baca entri di blog puanbee : Ulang Tayang Entri Meraih Undi Untuk Contest Gadget ImpianMy Profile

  5. Qaseh Ana berkata:

    wah, ada rumah impian dalam progress! tahniah 😀

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge