Rumah : Bila Nak Siap?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Bila teringat pasal rumah yang kita orang booked since 2010, mula hati jadi x best…bila la nak siap..sepatutnya bulan ni dah siap dah rumah tu..patutnya..x lama lg dh boleh duduk rumah sendiri dan x perlu menyewa…

Tarikh baru rumah ini bakal siap ialah pada tahun 2013..hopefully x delay lagi…seksa tau menunggu

Kalau ada kuasa magik..nak je tukarkan rumah ini sekarang

image

Kepada……ting!!!!

image

Bestnya bila dh siap..leh la fikir cemana nak design kitchen kabinet, perabot n etc..masa tu mesti ibu jadi rajin nak hias n kemaa rumah..hehe

Ps : mood skang tengah malas nak keas rumah..huhu

 823 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

10 Comments

  1. alahai… mmg risau kalau tgk umah yg dlm progres nak siap ni kan. rasa lambat pula.. lagi2 kalau kita dok tgk dari semasa ke semasa… harap2 janji pemaju tu tertunai menjelang 2013 nnti.

    bestlah ibu kalau umah tu dah siap… besar dan tanah pun luas!

  2. aduhai,rasa x best kan kalo sepatutnya da bleh masuk umh baru,tp terpaksa tngu lg.

    mesti mcm2 perkara da d plan utk hias umh baru kan

  3. mmg pun… masa rumah tak siap lagi.. terfikir nk buat design itu la ini la…. mcm tu la zie alami dulu… kicthen kabint tu survey merata… tp duit pun kena merata jgk la… benda sekarang bukan main ratus2 dh…ribu2 oooo… 🙂

    semoga umah impian siap seperti yang dirancang….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*