Lagi Twinkle Twinkle Little Star

8 Oktober 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera entry seblm ni…Twinkle Twinkle Little Star..mifzal nyanyi x abih.. kali ni plak..mifzal nyanyi sampai abih..rangkapnya sbb diiringi nga lagu…hehe dgr la kepelatan mifzal menyanyi lgu

 349 jumlah dibaca

Lamanya Tak Merasa Cloud 9!!

8 Oktober 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ha ah..mmg lama pun ibu x makan Cloud 9..korang tau kan..dulu sgt2 pemes tau..masa zaman2 ibu sekolah dulu…kalau dpt makan cloud 9 mmg rasa cam

 807 jumlah dibaca,  3 dibaca hari ini

Hiasan Baru Di Meja Kerja

8 Oktober 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteratetiba ada hiasan baru di atas meja kerja ibu yg sentiasa bersepah ni..hehe..tp bukan meja ibu je..meja semua staff ada…dulu masa ibu di U..dlm thn awal

 469 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Mandi Manda Di Hot Spring

7 Oktober 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera kejadian pd sabtu minggu lepas..x rancang pun nak pergi sini sebnrnya…abah ajak ibu gi jenjalan..tp ms tu dah tengahari..so kami decide je gi mandi kat

 427 jumlah dibaca

Nak Mata Baru Lagi?

6 Oktober 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Berkaitan dengan entry Mata Baru utk pengetahuan korang..spek dllm entry tu dah x tau kemana hilangnya..lama dah..tp ibu malas nak beria cari..lg pun ibu kan

 398 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Makan-Makan Time

6 Oktober 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera event ni hari rabu lg…dah lepas dah..tp x kesempatan nak post…tujuan event ni..dibuat adalah utk meraikan hari last day student praktikal kat opis ibu..student tu

 335 jumlah dibaca