Ada Beza Tak?


Tadi, ibu duduk belek gambar-gambar lama Mifzal. Terjumpa gambar newborn Mifzal. Saja,  ibu nak bandingkan dengan gambar masa lepas lahir dengan sekarang. Ada sama tak? Orang cakap baby makin besar makin berubah mukanya. Betul ke? Jom compare. 😀

Mifzal Ketika Berumur 18 jam.

Gambar Sekarang

Mifzal Ketika Berumur 8 bulan.

Hehe. Ada beza tak. Ibu tengok macam tak banyak beza sahaja. Cuma beza muka jadi kecut kot sket. Masa lepas lahir, badan masih bengkak. Makin lama makin hilang bengkak. Dah serasi dengan suasana di luar rahim ibu kan. Hehe.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. kakngah berkata:

    sekali tgk… tau dah ank sapa
    like mother like son
    hihihi!!!

  2. Eda berkata:

    pendapat aku..takde perubahan sgt…lag2 tang mulut tu..mmg sejibik ikut ko..hehehe…

  3. Bibu berkata:

    ala..same je haa size je beza !

  4. nasz berkata:

    x de berubah sgt… muka mcm sama je…

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zie : hehe..yg tu mmg fact la..makin besar..ekeke

    to kak ai : hidung mifzal penyek kak ai..ramai yg tegur..takut susah nak bernafas..hehe..ikut idung ibunya..nak buat cemana..

  6. ai berkata:

    cam tak byk berubah le kan? tp pala dia masa baru lahir tu lagik bulat le compare skang ni cam lonjong skit. tang idung tu cute! mulat2 je idung dia! AKU GEGET KAU KANG!! eeeeeeeee..geram!!

  7. ZiE berkata:

    tak de beza la cuma besar sikit je…

  8. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to kirana : hehe..x der berubah ya..ada yg ckp ikut muka aku, ada lak yg ckp ikut muka abah mifzal..tp muka aku nga muka abah mifzal lebih kurang je org ckp..

  9. kirana-ummikmal berkata:

    muka dye x byk berubah la ainey..samo!!~~
    dye ikut muko ekao ekh???

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge