Aktif Blogging


Aktif Blogging

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hehe..rasa malu je…org lain dah ke bulan..tp ibu baru nak berjinak-jinak ngan blog ni…mmg dr dulu lagi ada keinginan nak aktif ‘berblog’ ni cam kawan2 yang lain..tp selalu x der kesempatan..bila buka tenet jer..masuk forum M.com. situ la tempat lepak ibu hari2..mentang2 x der keje sgt. Duk mengadap PC je..

Sejak tukar tempat keje ni..(dulu K.lipis skang Tapah) keje ibu mmg releks…x macam kat tempat keje lama..sana tension…sini happy..mungkin salah satunya bab duk sama ngan suami n anak..

Baca Lagi



Seronoknya Raya Di Kelantan

Seronoknya Raya Di Kelantan

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tahun ni raya giliran kat kelantan…semua adik beradik ada kecuali kakak ibu yg duk kat penang..tahun ni x balik..bab asbennya keje..balik kelantan 28/9/08..pepagi lagi bertolak dari umah mil kat trolak…mifzal dalam kereta..ya Allah..semua benda nak dicapai..x duduk diam…pastu bila nak tido..meragam..biasa mifzal tido dlm buai…bila kat kg ibu ..syok la mifzal ramai mak2 sedara duk melayan dia berdukung…Ibu lah yang letih lepas ini, nanti Mifzal minta dukung je….hehe

Ramai-ramai berkumpul memang meriah. Lagi teruja sebenarnya sebab ini raya perrtama kami sebagai sebuah keluarga. Kehadiran Baby Mifzal di dalam hidup ibu dan Abah Mifzal sangat-sangat menceriakan suasana.

Baca Lagi

Baby Mifzal & Stereng Kereta

Baby Mifzal & Stereng Kereta

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baby Mifzal sudah berusia 7 Bulan. Wah! Sekejapnya masa berlalu. Rasanya macam semalam baru melahirkan si comel ini. Perkembangan terkini Baby Mifzal? Nak masuk 7 bulan ni, Baby Mifzal dah boleh merangkak dan duduk. Baru je bulan lepas dapat meniarap. Kalau nak diikutkan memang agak lambat Baby Mifzal belajar meniarap sendiri. Mungkin badannya yang agak besar berbanding dengan bayi lain menyukarkannya untuk meniarap dengan sendiri.

Tetapi Baby Mifzal memang fast learner. Tak sampai sebulan pandai meniarap sendiri, skang dah pandai merangkak dan dah pandai duduk. Usaha yang bagus ‘adik‘.

Baca Lagi