Wajah Bakal Suami Farra Fauzana?

3 August 2016 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Baru-baru ini, Farra Fauzana, pengacara dan bekap deejay radio telah mengadakan sidang media untuk mengumumkan tarikh perkahwinannya yang akan diadakan pada 17 September 2016. Satu […]

Petua Mengatasi Stroke

3 August 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Tertarik untuk ibu kongsikan petua dalam mengatasi stroke. Ibu baca info ini di facebook…   Untuk renungan….. Kita selalu dengar orang jatuh dibilik mandi dan […]

Kembali Ke CELCOM Selepas 9 Tahun

27 July 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Uih!! lama benar bersawang blog IbuMifzal.Com ni…hehe…bila ibu malas nak update macam ini lah. Jenuh nak cari mood berblogging yang dah pergi ke bulan gamaknya….hehe […]

Drama : Inikah Cinta

31 January 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Drama terbaru di slot Dahlia Tv3 menampilkan drama Inikah Cinta yang latar belakang pengambarannya dibuat di Universiti Utara Malaysia (UUM). Teruja juga nak tonton drama […]

Keputusan Anugerah Juara Lagu 2016

25 January 2016 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Tengok tak semalam Anugerah Juara Lagu (AJL30)? Ibu tak sempat nak tengok. Semalam bertandang ke rumah mertua, segan pula nak duduk depan tv kan. Keputusan […]

Resipi Donut Gebu

23 January 2016 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Lama dah teringin nak buat donut sendiri. Biasakan beli aja..Mujur kawan ibu ada kongsikan resipi donut yang gebu di whatsapp group kami. Jadi hajat dihati […]

Alhamdulillah….Segulung Ijazah

3 November 2015 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Alhamdulillah…segulung ijazah di dalam genggaman. Akhirnya, apa yang ibu impikan tercapai. Selama 4 tahun lebih menggalas tugas sebagai isteri, ibu, pekerja dan pelajar berbaloi jua. […]