Mohon Maaf


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


sejak akhir2 ni mmg jarang sgt ibu sempat berblog-walking ke blog kengkawan..ibu minta maaf banyak ya..sbb x balas kunjung n juga x sempat nak balas komen2 kengkawan..

:: pic dr google :

ada dua sebab sbnrnya..

1) keje agak banyak n kena siapkan sebelum esok coz minggu depan hr isnin ibu dah start cuti..semua laporan bulan n keje hakiki..nak kena siapkan la seblm cuti..kalau x bila masuk opis balik lepas raya..pengsan nak buat keje2 tertangguh tuh..update blog ni pun curi2 masa yg terluang..sori eh..

2) mood nak update blog n blog – walking mmg merundum..tp kdg2 ada masa ibu ada gak terjah blog kengkawan n baca entry terkini..cuma x sempat nak komen..tambah2 dah dekat nak raya ni mood raya je timbul..x sabar nak balik kg..berhari raya nga keluarga tercinta..tahun ni giliran beraya kat kampung ibu…persiapan raya pun rsnya dah 100% siap..dr baju raya, kuih raya, duit raya n yg berkaitan la..punya excited kan..seminggu lg tu nak raya..hehe..

ok..tu je nak cerita..dr nak say sorry..sampai melalut ke nak raya..hehe excited punya pasal..



Jom Kongsi!

Related Posts:

222 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments

  1. mamashasha

    selamat hari raya ainey, selamat pulang ke kampung halaman, semoga selamat di perjalanan pegi dan balik….aku pun bz minggu nak raya ni…huhu ampun & maaf andai ada terkasar bahasa…