Main Bola


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hmm..deman piala dunia dah lama dah abih..tp budak kecik ni..still demam bola..hari2 nga bola..

” ibu..ball “

” ibu..ola apong (bola kampung)”

setiap hari sure ada dialog kat atas tuh…naik boring ibu..bukan boring layan karenah mifzal tu..tp boring sbb hr2 layan dvd bola kampung tuh..huhu..tp sbb anak dah sgt2 minat..terpaksa la ibunya layankan aja..

:: tgh atur strategi ::

:: eh..kena warm up dulu ni ::

:: eceh..mcm mana nak sepak bola ni ::

:: sori..kualiti gambar x elok..pakai camera hp cap ayam je ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. nome berkata:

    xtvt yg menyehatkan….pandai mifzal main bola…ada bakat utk jadi pemain bola bile dah besar sok nih….cayaklah!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge