Jarang Update?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sbenarnya..waktu ni..ibu x tau nak update apa..maksud ibu kisah personal life la..bukan x de citer yg nk dishare tp mood x de..akhir2 update psl Jawatan Kosong je kan..kalu korang perasaan lah..

Dua minggu kebelakangan ni mmg ibu agak bizi..bizi dgn status pelajar..sedang keje pejabat pn dh sedikit terabai..mujur ibu ada seorang Boss yg sgt sporting n faham situasi ibu skang..w/pun ada gak kdg2 kena perli..tp ibu tp ibu telankan aja..

Hujung minggu baru2 ni..ibu br selesai Midterm Exam..ok..mcm mana leh jawab or x..jgn ditanya..huhu..soklan2 agak mengelirukan..apa2 pn ibu tawakal je lah..usaha?..usaha dah w/pn x seberapa..hehe

Minggu ni ada pre-registration yg ibu perlu buat utk add subjek2 SEM depan..tp td ibu agak frust sbb bila ibu bukak portal nk buat pre-register..ibu x qualified..pelik..ibu call PACE utk mengadu..kata derang suh tunggu 2-3 hari lg..if x leh jugak kena buat surat..apakah????? Derang yg buat kesilapan teknikal..nak kena student lak susah payah buat surat bagai..hmm..hangin je rs td..

Lantaklah..malas nak pikir lg..esok kan try lg..huhu..dh la badan rs x best ni..SELESEMA menyerang kembali..ok la takat ni dulu lah…ibu nak layan facebook n twitter dulu ya..hehe

Posted with WordPress for BlackBerry.



Jom Kongsi!

Related Posts:

105 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge