Ragam Pagi..


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pagi ni x dapat nk online guna komputer..leh online guna BlackBerry je..napa tah streamyx kt opis ni x leh connect..kata student praktikal kat opis ibu ni sbb masalah cabel dasar laut..affected coz earthquake kat Jepun tuh..ya la kot!!

Ok..berbalik pd tajuk entry ni..’Ragam Pagi’…dah leh teka sapa yg meragama pagi2 ni? Sapa lg kalau bukan dak kecik kesayangan ibu tu..selalu pagi2 Mifzal lena semasa nk antar ke rumah pengasuh..tp pg ni time abahnya dukung nak bwk masuk dlm keta ibu..dia terjaga..tgk abahnya x masuk dlm kereta jugak..menangis la dia ckp abah x ikut..memula ibu pujuk2 la mifzal..abah x leh jaga hari ni sbb abah nk gi sekolah ( skang cuti sekolah, abah nak gi amik tandatangan guru besar utk borang loan rumah..pemaju duk call suh antar borang )..pujuk2 x jalan jgk..meraung mifzal dlm kereta sambil ckp..adik nak balik..balik rumah..nak abah..” last2 ibu call abah..abah ckp x pe lah..bawak balik la..x jadi la abah nk g sekolah pagi ni..

Hmm..mcm2 peel mifzal..selalu ok je time ibu hantar umah pengasuh even time dia jaga pun sbb abah dia pg2 dah ke sekolah…tu nk bermanja nga abah la tuh!!

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge