Facebook For BlackBerry Phone

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu baru tau ni..td ada bc status Mommy Yen kat facebook psl application facebook kt BB phone dh diupdate…

Ibu pun apa lagi..terus check version FB ibu..dah lama dh menunggu FB version on BB ni diupdate..baru skang tahu..or dah lama kot cuma ibu je yg x tau kot…hehe agak jakun..ibu berharap akan ada dimasukkan feature utk group spt facebook for Android..tp malangnya tidak ada jugak..huhu

Antara penambahbaikkan FB version ni adalh dengan masukkan feature Facebook Chat…ok la kan…sbb sblm ni nak chat kena install application lain..hope versi2 facebook BB yg akan dtg akan ditambah lg features yg best2..heheh

Posted with WordPress for BlackBerry

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge