CPUV Sudah Mari :D


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu sekarang ni on-off pasang iklan Nuffnang. Bukan apa, merajuk sebab lama dah x dapat BE @ CPUV. Tak macam dolu-dolu, blog agak meriah dengan iklan CPUV dari Nuffnang.

Lepas baca entry diblog Ajumohit, ibu pun terajin la jugak untuk update survey profile Nuffnang. Serius, ibu memang malas sebenarnya nak update profile tu..kira ni memamg dah lama sangat tak update. patut la CPUV tak mari-mari..hehe

Lepas update je..dah dapat dua ketul iklan CPUV Nuffnang ni..seronoknya. Lepas ni kena lah rajin-rajin update survey ya.

 nuffnang

kan! dah lama dah tak dapat CPUV ni. Last bulan Mei 2012 tu. Cuma yang agak sedihnya, sekarang trafik blog dah banyak merudum.

Oh, CPUV tu Cost Per Unique Visit yang sebelum ini lebih dikenali dengan Buffered Earning.

ps : alahai, tajuk entry, nangis cikgu Bahasa Melayu baca ni. 



Jom Kongsi!

Related Posts:

164 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


8 Comments