Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Tagged: cost per unique visit

8

CPUV Sudah Mari :D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu sekarang ni on-off pasang iklan Nuffnang. Bukan apa, merajuk sebab lama dah x dapat BE @ CPUV. Tak macam dolu-dolu, blog agak meriah dengan iklan CPUV dari Nuffnang. Lepas baca entry diblog Ajumohit, ibu pun terajin la jugak untuk update survey profile Nuffnang. Serius, ibu memang malas sebenarnya nak...

0

Alhamdulillah..Masih Dapat BE

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera serius..ibu ingat blog ibu ni akan makin suram dengan ketiadaa BE yang sudi bertapak…1st BE hari tuh dpt masa bulan Jan..n this 2nd BE br dpt hari ni..sbb check smlm x de lg… n serius jgk..mood ibu nak berblog skang mmg merudum..bukan berblog sj..tp mood nak study pun ke laut...