Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok Kecil


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Oh! mood ibu untuk join contest mahupun giveaway kebelakangan ini bagai dipaksa-paksa. Mood ke laut sejak akhir-akhir ni. Bukan mood join contest atau giveaway saja, kadang-kadang mood nak berblog pun kena cari dulu. Mood busy bulan lepas masih terbawa-bawa lagi ditambah pula line internet yang kelajuannya macam siput memang membataskan ibu membuat aktiviti berblogging ini.

Giveaway-untuk-semua-by-pondok-kecil

Sumber Gambar : Blog Pondok Kecil

Namun disebalik kekangan yang ada, ibu berminat pula untuk join giveyaway untuk semua yang dianjurkan oleh kawan blogger Pondok Kecil. Masih ada kesempatan untuk sertai giveaway ini kerana tarikh tutupnya adalah pada 31 Disember 2012, 11.59 pm. Masih ada masa lagi.

Tugas  utama adalah perlu klik butang G+, FB Like & Tweet di entri Iphone 5 Gadget Impian.

– Done 🙂

Tugas kedua pula memberi cadangan penambahbaikan blog Pondok Kecil.

– Hmm..ini tugas agak mencabar. Ibu paling tak gemar untuk komen atau kritik blog kawan-kawan ni. Blog sendiri pun tidak tentu okay. Tapi dek kerana dah syarat, kena la bagi cadangan juga kan. Okay pada pendapat ibu, blog Pondok Kecil secara keseluruhannya sangat okay sebagai blog yang agak baru juga berkecimpung dalam dunia blog ini. Komitmen pemunya blog, Bro Hafizul terhadap blognya cukup tinggi. Cuma, antara yang ibu nak komen adalah :-

1. Header – Bagi ibu, penggunaan font dalam header agak kurang menarik. Dan, mungkin boleh lebihkan kreativiti dalam mereka header blog. hehe komen header blog orang, blog ibu pun tak ada header.

2. Warna latar belakang yang berbeza di petak iklan (di sidebar & di bawah post) – Agak menggangu penglihatan ibu. Macam ibu, sukakan warna yang sama dengan latar belakang isi (content) entri.

Okay, cukup 2 cadangan sahaja, yang lain sudah okay.  Ia sekadar cadangan sahaja 😀

Giveaway untuk semua by pondok kecil dibawakan khas oleh blog popularpenaja bersama Jurugambar PerkahwinanCik TomiPhone 5 gadget impian dan direalisasikan dalam tahun 2012 tahunku yang kacak.”



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
378 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


9 Comments

  1. Pingback: Senarai Peserta Giveaway Pondok Kecil - Pondok Kecil