Buffered Earning Dari Nuffnang


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Lama x cerita pasal BE dari Nuffnang..bukan apa, sblm ni rsnya dah lama x dapat BE yg diberi oleh Nuffnang…rezeki pagi ini..tengok2 ada la seketul menari2 kat blog…eh..seronok lah…duit tu..hehe mata duitan betul ibu ni kan…bukan apa, nak wat kumpul bayar yuran semester UUM nnt..leh gitu? hehe boleh la kan buat top-up2..gini la bila self sponsered ni…kena pikir mana nak cari duit nak wat bayar yuran..huhu

huhu..ok..ok..berbalik pada BE ni..kali ni dapat BE Digi Samsung Galaxy S3…wah kalau dapat Samsung Galaxy S3 free lagi cantik..hehe..free nak la..beli rasa x kot…sbb design x comel la..huhu

hope BE ini boleh menyumbang pendapatan blog yg lumayan..paling banyak leh dapat RM dgn BE ni ms hujung2 tahun lepas..satu BE  dapat lebih RM320…tapi lama la iklan BE tu running..hampir 4 bulan baru jadi metered earning…huhu….tp untuk blogger picisan cam ibu ni kira amount tu..banyak tuh..kalu blogger otai, pejam sebelah mata pun dapat riban2 kan..huhu..

ps : patut tapak tangan kanan ni asyik gatai je…hehe



Jom Kongsi!

Related Posts:

225 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


5 Comments

  1. Pingback: 2013 Telah Tiba, 2012 Penuh Kenangan