BlackBerry Torch Dah Ada Teman!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hehe..itu pun nak citer eh…ala nak citer gak la..x kisah la ada org baca ke x….

semalam ibu, abah n Mifzal Arsyad pergi makan kenduri rumah kawan sekerja ibu kat Langkap..after tuh..ajak abah pi GIANT Tambun…niat di hati nak cr kerusi yg leh pusing2 tuh nak letak dlm bilik study ibu..hehe..jauhnya nak cr kerusi…saja je..sbnrnya lebih kepada nk berjalan je…

kat sana..alih2 x beli pun kerusi..benda lain plak ibu beli…apa dia? ya la teman pd BlackBerry Torch ibu..hehe..bukan acessoriesnya..tp yg seangkatan dgnnya..eh x sama level kot..sbb rege Blackberry riban-riban..rege temannya tuh dlm ratus je…hehe..apa ya?..tgk gambr bawah ni…

csl

csl 1

:: just Blueberry – i6000 ::

:: BlackBerry Torch Kesayangan ::

napa eh ibu beli Blueberry ni? huhu..ibu mmg pakai 2 line tepon..1 maxis n 1 celcom..yg Blackberry ni ibu guna celcom..mmg khusus utk ber’social networking’ je..dulu ada handphone samsung wave (hilang) n motorola..motorola ni guna utk line maxis..just utk sms n phone call…tp terbaru ni..hp motorola plak yg rosak..eh x de la rosak pun leh pakai lg..tp cover belakangnya dah hilang..kata Mifzal Arsyad.. “tepon ibu pecah”..ya la dia yg balingkan…huhu..cari punya cari cover belakang motorola tu ntah ke mana..masuk bwh almari kot..malas la nak alihkan sbb almari tu berat..huhu..so ibu decide la nak beli hp line..mmg niat tu ada 2-3 minggu dah..tp utk hp ni bajet ciput je la..sbb hari tuh kan dah beli BlackBerry Torch dgn rege RM2200++..rabak weh…my poket..so kali ni mmg kena cari yg rege RM200 ke bawah je la..yg termampu..huhu..ok la..lg pun just nak guna utk phone n sms je..aci kan..hehe

ps : minat plak ibu dgn hp yg ada full keypad ni..dussshhh….

– Ibu Mifzal Arsyad –



Jom Kongsi!

Related Posts:

203 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge