Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Raja Lawak Musim 5 : Man Ada Potensi Jadi Juara


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

korang tgk x program Raja Lawak musim ke-5 kat Astro Prima tetiap Jumaat malam….ohh..ibu antara yg ternanti-2 gak lah utk tengok..pada pandangan ibu minggu ke-9 ni la ada seorang peserta mmg lawak gila la…Man org nya…lawak berkonsepkan ada aku kisah..guna plak bahasa kelantan yg x berapa betul tp boleh buat org gelak..nga gaya rambut dia cam badut tuh…dia..mmg ada potensi utk menang Raja Lawak musim ke-5 ni..paling x tahan lawak psl nasi lemak 50 sen tuh…

 

Man / Slash : “pokcik bakpo nasi lemok pokcik ado lalat ni”

Pokcik Jual Nasi Lemok Kat Hospital : ” Huk aloh…nasi lemok 50 sen tokkei nok bubuh lauk aye”

haha..mmg ibu x tahan gelak…lawak tuh…ok sapa yg setuju nga pendapat ibu…jom kita undi utk Man…

untuk tgk video lawak Man musim ke-9 ni leh la klik link ni Man Raja Lawak 5 Minggu Ke-9

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. alang berkata:

    sokong sangat2 MAN patut jd juara….. dah lama aku usha dia nie…
    dari awal lawak dia tetiap mggu berbeza idea… sentiasa fresh dan x tiru lawak peserta lain… hahahah vote for MAN…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge