Addicted With Family Farm Seaside


(Addicted With Family Farm Seaside)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Argh…sehari tak jenguk kebun mmg buat hati jadi tak keruan. Banyak hasil nak dikutip ni. Hehe.. ibu sudah memang “addicted” dah dengan game Family Farm Seaside ni. Ala game yang tanam- tanam sayur tu macam game Farmville kat Facebook tu. Tapi yang ni lagi best sebab tanamannya tak layu. lambat kutip pun tak apa. Tak ada lah stress macam main game Farmville tu.

Family Farm Seaside mobile game
Family Farm Seaside

Game Family Farm ini ada dua versi. Ada versi yang boleh main di Facebook dan satu lagi versi untuk mobile. Yang versi mobile lebih best dari versi Facebook. Adik dan kawan-kawan ibu, ibu dah ajak dah main game ni. Diaorang pun dah “addicted” juga macam ibu. Ini, ibu nak ajak korang pula join. Jom…hehe

Download links :

Family Farm Seaside for iOS

Family Farm Seaside for Android

Dah download dan install, jangan lupa add ibu sebagai jiran ya 😀

Wan Ney’s Farm ID : FASYPPM



Jom Kongsi!

Related Posts:

195 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


7 Comments