Addicted With Family Farm Seaside

Argh…sehari tak jenguk kebun mmg buat hati jadi tak keruan. Banyak hasil nak dikutip ni. Hehe.. ibu sudah memang addicted with Family Farm Seaside ini. Ala game yang tanam- tanam sayur tu macam game Farmville dekat Facebook itu. Tapi yang ini lagi best sebab tanamannya tak layu. Lambat kutip pun tak apa. Tak ada lah stress macam main game Farmville tu.

Family Farm Seaside
Ketagih

Game Family Farm Seaside ini ada dua versi. Ada versi yang boleh main di Facebook dan satu lagi versi untuk mobile. Yang versi mobile lebih best dari versi Facebook. Adik dan kawan-kawan ibu, ibu dah ajak dah main game ni. Diaorang pun dah “addicted” juga macam ibu. Ini, ibu nak ajak korang pula join. Jom…hehe

Download links :

Game for iOS

Game for Android

Dah download dan install, jangan lupa add ibu sebagai jiran ya 😀

Wan Ney’s Farm ID : FASYPPM

BACA INI : Melayan Minat Si Anak : Bola Kampung The Movie

Best tau game ini. Nanti tak menyesal main. Tapi mungkin akan ketagih. Haha.. yang itu, ibu tak dapat nak tolong sebab ibu pun sememangnya sangat ketagih dengan game ini. Hahaha..(gelak besar)

 220 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*