Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Addicted With Family Farm Seaside


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Argh…sehari tak jenguk kebun mmg buat hati jadi tak keruan. Banyak hasil nak dikutip ni. Hehe.. ibu sudah memang “addicted” dah dengan game Family Farm Seaside ni. Ala game yang tanam- tanam sayur tu macam game Farmville kat Facebook tu. Tapi yang ni lagi best sebab tanamannya tak layu. lambat kutip pun tak apa. Tak ada lah stress macam main game Farmville tu.

Family Farm Seaside

Game Family Farm ini ada dua versi. Ada versi yang boleh main di Facebook dan satu lagi versi untuk mobile. Yang versi mobile lebih best dari versi Facebook. Adik dan kawan-kawan ibu, ibu dah ajak dah main game ni. Diaorang pun dah “addicted” juga macam ibu. Ini, ibu nak ajak korang pula join. Jom…hehe

Download links :

Family Farm Seaside for iOS

Family Farm Seaside for Android

Dah download dan install, jangan lupa add ibu sebagai jiran ya 😀

Wan Ney’s Farm ID : FASYPPM

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. leny berkata:

    Memang game yang sangat membuat ketagihan.
    Jom baca entri di blog leny : Makanan Yang Bisa Merusak TulangMy Profile

  2. Pendekar berkata:

    kalau dah bekerja sibuk main game…dah tu nanti nak cari duit nak bagi hantaran anak dara orang camne?
    Jom baca entri di blog Pendekar : Percubaan KeduaMy Profile

  3. MamaBard berkata:

    rajinnya dia ‘berkebun’..hehe..
    Jom baca entri di blog MamaBard : Tak Menyesal Daftar Jadi Ahli Shaklee BilaMy Profile

  4. Hafizul berkata:

    Emm lama tak main game ni..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Panduan Exam Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29My Profile

  5. Hafizul berkata:

    Sedap main game ni..boleh la nak hilangkan rasa bosan tu..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Tengok Anak Kedua Dalam Gambar JeMy Profile

  6. yusri berkata:

    mujolah saya tak suka main game…kalau tak pasti dah tercebur jugak ni…haha
    Jom baca entri di blog yusri : Wordless Wednesday #37 – Fenomena Tudung FareedaMy Profile

  7. Kamil Salleh berkata:

    Kalau mcm ni tak sempatlah anak mencelah bermain game ni. Moga nak tak kebuluran nati nak main games ini jugak?
    Jom baca entri di blog Kamil Salleh : Template Baru Untuk Tahun Baru 2014My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge